12 Dev Adam Sırbistan’ı Elinden Kaçırdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Basketbol FIBA 2023 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 2. turu oynandı. Türkiye bu maçta Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Ayrıca Türkiye Sırbistan’a karşı mağlup oldu. Mağlubiyet kazanan 12 dev adam Sırbistan’ı elinden kaçırdı.

Başlıklar

Türkiye Sırbistan’a karşı mağlup oldu

Basketbol FIBA 2023 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri ikinci turunda Türkiye Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Ancak oynanan maçta 79-72 mağlubiyet yaşandı. Mağlubiyet sonucunda 12 dev adam elemelerde oynadığı dördüncü maçın sonunda dördüncü yenilgisini yaşamış oldu.

İlk periyotta Sırbistan oldukça etkili başladı. Nikola Jokic’in başarılı performansı ile ilk periyot 26-11 olarak bitti. İkinci çeyrekte ise 12 dev adam Alperen Şengül’ün performansı ile toparlandı. Ancak Jokic’in başarılı atışları ile Sırbistan ikinci yarıyı 47-28 üstün bir şekilde tamamladı. Üçüncü periyota geçildiğinde ise 12 dev adam toparlanarak farkı tek haneli rakamlara kadar çekti. Ancak Sırbistan dördüncü periyotta başarılı bir performans sergiledi. 12 dev adam son periyotta oldukça basit hatalar yaptı ve sonuç 79-72 ile mağlubiyet yaşandı.

12 dev adam sonrasında kimlerle oynayacak

12 dev adamın önünde dört şans daha bulunmakta. İlerleyen süreçte Belçika, Letonya, Sırbistan ve tekrar Belçika ile karşılaşılacak. 12 dev adamın başarılı bir performans göstermeleri bekleniyor. İlerleyen süreçlerde sonuçların nasıl olacağı merak ediliyor. 10 Kasım’da Türkiye ve Belçika karşılaşmasında neler olacağı görülecektir. Biletlerin neredeyse tamamını bitiren milli takım taraftarları 12 dev adamı destekliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!