25 bin TL promosyon kimlere verilecek?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması sonucunda personel promosyonu verileceği bilinmektedir. Adalet Bakanlığı’nın bankalar ile yaptığı anlaşma sonucunda personel promosyonu rakamları açıklanmıştı. Bu noktada çoğu kişi tarafından merak edilen 25 bin TL promosyon kimlere verilecek konusudur.

Başlıklar

Adalet Bakanlığı Personel Promosyonu

Adalet Bakanlığı ve Vakıfbank arasında anlaşma gerçekleşti. Bu noktada gerçekleşen anlaşmaya göre personellere 25 bin TL promosyon verileceği açıklanmıştır. Promosyonun verileceği tarihler 1 Eylül 2022 ile 1 Ekim 2022 arasında olacaktır. Adalet Bakanlığı bu konu hakkında yaptığı açıklamada banka promosyon anlaşmasının rekor bir rakamla protokole bağlandığı ifade dilmiştir. Adalet Bakanlığı merkez ve merkez dışı birimleri ile adalet teşkilatında görev yapan personellerin maaşları için kullanılacak olan banka için yapılan anlaşma için ilk ihale 19 Ağustos tarihinde yapılmıştır. Bu noktada en yüksek teklifi 20 bin 100 TL olarak Vakıfbank vermiştir. Daha sonrasında 25 bin TL olarak anlaşılmıştır ve bu 3 yıllık promosyonun peşin bir şekilde verilmesi kararı alınmıştır.

25 Bin TL Promosyon Kimlere Verilecektir?

Vakıfbank ile yapılan anlaşma sonucunda verilen karar ile ortaya çıkan 25 bin TL promosyon Adalet Bakanlığı merkezinde, merkez dışı çalışan ve adalet teşkilatlarında görev alan personellerine verilecektir. Adalet Bakanlığı tarafından açıklanmıştır. Promosyonun eşit ve tek seferde ödenmesi planlanmaktadır. Her personele ayrı ayrı ödenecektir. Ödeme işlemlerinin bir ay içerisinde tamamlanması beklenmektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!