Amazon Prime Video 2022 Üyelik Ne Kadar, Kaç TL?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amazo Prime Video platformunda Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri ve daha nice yüksek bütçeli dizinin ve birbirinden farklı pek çok içeriğin yayımlanmakta olduğu ve yayımlanacağı biliniyor. Bunun üzerine pek çok vatandaş Amazon Prime Video 2022 üyelik ne kadar sorusunu araştırıyor.

Amazon Prime Video platformunda yeni dizilerin aksine eski ancak bir o kadar da izlemeye değer olan birbirinden değerli pek çok içeriğin bulunması; kullanıcıları bu platforma adeta çekmeye devam ediyor. Bu nedenle de Amazon Prime Video kaç TL konusu kullanıcılar için bir hayli önem taşıyor.

Amazon Prime Video

Merakla beklenen Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinin ilk bölümünün yayınlanması da bu platformun ücretlerini merak ettirdi.

30 günlük ücretsiz deneme süresinden sonra Amazon Prime hizmetine adresi üzerinden ayda sadece 7.90 TL’ye sahip olunabiliyor. Platformun ülke genel müdürü olan Richard Marriott, Amazon Prime’ı Türk müşterileri ile tanıştırmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Amazon Prime Video, üyelerine pek çok avantaj da sunuyor. Örneğin bu platformda her profil için özenle kişiselleştirilmiş olan pek çok içerik profillere sunuluyor. Hesabınızda birden fazla profil oluşturabilmenize ve aynı zamanda da bunları yönetebilmenize olanak sağlayan platform yalnızca içerikleri ile değil bu arayüzü ile de pek çok kişi tarafından tercih edilir.  Platformu aynı gün içerisinde profillerden 5 kişi izleyebilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!