AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı mı? Nasıl Öğrenilir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022 AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı sorusu öğrenciler tarafından araştırılmaktadır. Yaz okulu sınavı 13 Ağustos tarihinde yapılmıştı. Sınav sorularına ve sınava karşı yapılacak olan itirazlarda üç iş günü içerisinde tamamlanmıştı. 17 Ağustos tarihine kadar tamamlaman işlemlerin sonucunda öğrenciler tarafından AÖF yaz okulu sınav sonuçları merak edilmeye başlandı. Öğrenciler için beklenen an geldi ve yaz okulu sınav sonuçları açıklandı.

Başlıklar

AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı mı?

Öğrenciler için merakla beklenen AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı. Geçen yıl yaz okulu sınavları 4 Eylül tarihinde gerçekleşmişti. Sonuçlar ise 14 Eylül’de yayımlanmıştı. Geçen seneye bakıldığında bu sene 23 Ağustos tarihinde açıklanma ihtimali vardı. Ancak 2022 AÖF yaz okulu sınav sonuçları geçen yıla oranla erken açıklandı. AÖF sınavlarında geçme notu örgün öğretimlerde olduğu gibidir. Alt sınır 35’tir ve alt sınırda kalan öğrencilere FF notu verilir. FF üzerinde notlar alan öğrenciler başarılı bir şekilde AÖF’den mezun olabilmektedirler.

AÖF Sınav Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler sınav sonuçlarını nasıl öğreneceklerini merak etmektedirler. Yaz okulu sınav sonuçlarının öğrenilmesi için Anadolu Mobil uygulaması ya da http://aosogrenci.anadolu.edu.tr internet sitesi kullanılabilir. Öğrenciler bu iki yöntem üzerinden sonuçlarına ulaşabileceklerdir. Ayrıca öğrenciler buradan geçmiş sınavlara ve cevaplara da ulaşabilmektedirler. AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler mezun olup olamadıklarına dair bilgiler edinebileceklerdir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!