AÖF Sınavsız İkinci Üniversite Başvurusu Nasıl Yapılır?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni eğitim ve öğretim döneminin yaklaşmasının ardından pek çok kişi tarafından AÖF sınavsız ikinci üniversite başvurusu ve başvuru tarihleri gibi detaylar merak edildi. Böylelikle de araştırılmaya başlandı.

Herhangi bir üniversiteden lisans diplomasına sahip bir kişi, ikinci bir üniversitenin bir parçası olarak açık lisans veya ön lisans programına sınavsız olarak kayıt yaptırabilir. AÖF, AUZEF ve ATA AÖF kurullarında ikinci bir üniversite okuma imkanı sunuluyor. İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AUZEF) kayıtları ve AÖF kayıtları başlamış olup ATA AÖF’ün ikinci üniversite başvuru ve kayıtları da yakında açılacaktır.

Başlıklar

Anadolu Üniversitesi AÖF Sınavsız Başvuru İşlemleri

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF)  2022-2023 eğitim öğretim yılı üniversite kayıtları 22 Ağustos-17 Ekim tarihleri ​​arasında yapılacak.

AÖF online başvuru işlemi https://aoskayit.anadolu.edu.tr adresi üzerinden e-devlet şifresi ile gerçekleştirilecek. Ancak adayların başvurularını tamamlayabilmeleri için ÖSYM sistemindeki eğitim bilgilerinin mutlaka güncel olması gereklidir.

İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AUZEF) Başvuru İşlemleri

İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde (AUZEF) 2022-2023 eğitim öğretim yılı kayıtları 1 Ağustos-16 Eylül tarihleri ​​arasında yapılacak.

İstanbul Üniversitesi 2. Üniversite Kayıt başvurusu, ilgili tarihlerde başvuru.istanbuledu.tr adresi üzerinden kolay bir şekilde gerçekleştirilebilecek. Adayların adrese girdikten sonra ilgili programı seçmeleri gereklidir.

Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) Başvuru İşlemleri

Atatürk Üniversitesi online kayıtları 29 Ağustos-2 Ekim tarihleri ​​arasında gerçekleşecek. Kayıt gerçekleştirmek için üniversitenin sitesi üzerinden işlem yapmak gerekecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!