Asgari Ücret Hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Açıklama!

asgari ucret
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asgari ücret ile ilgili yapılacak zam hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşması’nda konuştu.

Başlıklar

Asgari Ücret Açıklaması

Asgari ücret zammı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) 5. Olağan Genel Kurul ve 6. Gençlik Buluşması’nda bir konuşma gerçekleştirdi. Milyonlarca asgari ücretlinin merakla beklediği zam ile ilgili beklentiler ve değerlendirmeler kapsamında açıklamalarda bulunan Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki gençlere hitaben bir konuşma gerçekleştirdi ve Aralık ayını işaret etti.

Asgari ücret ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu an itibariyle bu konudaki tek dertlerinin Aralık ayında gerçekleştirilecek olan çalışmalarla asgari ücreti en uygun rakama çıkarmak olduğunu söyledi. Salondaki gençlere okullar açıldığında sıraların üzerinde kitaplarını bulup bulmadıklarını soran Erdoğan, kendi gençliğinde kırtasiye dükkânlarında kitap ve defter bulamadıklarını aktardı. Yolsuzlukların, rüşvetin ve yoksulluğun olmadığı bir Türkiye’yi Allah’ın izniyle kendilerinin gerçekleştireceğini ifade eden Erdoğan, şu an itibarıyla bunun hazırlığı içerisinde olduklarını belirtti.

erdogan 1

Salon Dışındaki Vatandaşlara Konuştu

Buluşma öncesinde salonun dışındaki vatandaşlara da seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta Türkiye’nin arabulucu rolü oynadığını hatırlattı. Türkiye’nin tüm bu olaylar karşısında asla yıpranmadığını vurgulayan Erdoğan, şu anda Avrupa’daki tüm ülkelerin tutuşmuş vaziyette olduğunu söyledi. Önümüzdeki kış aylarının zorlu geçeceğine dikkat çeken Erdoğan, Türkiye’nin tüm hazırlıklarını yaptığını söyledi. Kömür ve doğalgaz açısından herhangi bir sıkıntı olmadığı bilgisini veren Erdoğan, şu anda tek konunun doğalgazı vatandaşa daha uygun nasıl ulaştıracakları olduğunu söyledi. Bunun gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Erdoğan, AKP iktidarının zulme rıza göstermeyeceğini ve zulüm edilmesini asla istemeyeceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, salon dışında bulunan vatandaşlara yönelik yaptığı açıklamaların ardından salona girerek TÜGVA Gençlik Buluşması’na katılan gençlere hitaben bir konuşma gerçekleştirdi.

tugva

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gençlere Seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşması’nda yaptığı konuşmada birçok konuda açıklamalarda ve değerlendirmelerde bulundu. TÜGVA’ya karşı yapılan saldırıların ülkenin gençlerini terör örgütleri, cinsi ve fikri sapkınlık akımları üzerinden heba etmek için gerçekleştirildiğini vurgulayan Erdoğan, gençlerde aradıkları şeyin İslam medeniyetinin inanç ve ilim membağından süzülen tüm hazine ile insanlığın iman ve hikmet ocağında şekillenmiş tüm birikimi olduğunun altını çizdi.

Kendi gençliğinde eğitim konusunda çektiği dertlerin bugünkü gençlerin çekmemesi için çalıştıklarını ifade eden Erdoğan, onlar için en ideal okulları yaparak gençlerin huzurlu bir şekilde okullara gidip eğitimlerine devam etmelerini sağlamak amacında olduklarını dile getirdi. Türkiye genelinde yaklaşık 310 bin üyesi bulunan TÜGVA’nın 81 ildeki yapılanmasıyla ilgili olarak her geçen gün daha iyiye gidildiğini söyleyen Erdoğan, birilerinin bundan rahatsız olduğunu ve dindar bir nesil yetişmesi konusunda TÜGVA’nın önemli bir rol üstlendiğini kaydetti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!