Aşıklar Bayramı Konusu Ne? Ne Zaman Gösterimde?

aşıklar bayramı
aşıklar bayramı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aşıklar Bayramı filmi izleyicilerin uzun zamandır ilgisini çekiyor. Kemal Varol’un aynı ismi taşımakta olan romanından uyarlama bu filmi herkes merakla bekliyor. Netflix platformunda gösterilecek olan filmin vizyon tarihi de açıklandı. Ayrıca, bir baba ve oğlunun hikayesine odaklanan Aşıklar Bayramı filmi için bir fragman yayınlandı. Fragmanın da yayınlanmasının ardından Aşıklar bayramı konusu ne, ne zaman gösterimde gibi sorular internet üzerinde daha fazla aratılmaya başlandı.

Yönetmenliğini Alper Özkan’ın yaptığı filmin çekimlerine, Heves Ali adında bir baba ve oğlu Kıvancı Tatlıtuğ’un canlandırdığı Yusuf karakteri ile Kırşehir’de başlandı. Konu göz önüne alındığında, baba ve oğul arasındaki uzun süredir devam eden duygusal hesaplamalar ele alınmaktadır.

Başlıklar

Aşıklar Bayramı Ne Zaman Gösterimde?

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen’in paylaştığı film, 2 Eylül 2022 tarihinde Netflix‘de vizyona girecek.

Aşıklar Bayramı Konusu

Aşıklar Bayramı konusu da pek çok film sever tarafından merak ediliyor. Avukat Yusuf (Kıvanç Tatlıtuğ) ve Saz seven babası Heves Ali (Settar Tanrıöğen) 25 yıl aradan sonra ilk kez uzun bir yolculuğa çıkmak üzeredir. Filmin odak noktası, baba ve oğul arasındaki duygusal çatışmadır.

Aşıklar Bayramı Oyuncuları

Aşıklar Bayramı filmi oyuncu kadrosu ise epey geniştir. Filmde Kıvanç Tatlıtuğ, Yasemin Allen ve Settar Tanrıöğen’in yanı sıra Erkan Can, Uğur Uzunel, Laçin Ceylan, Burcu Cavrar, Erkan Bektaş, Çetin Sarıkartal ve de Pınar Göktaş gibi isimler yer alıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!