Aşıklar Bayramı Ne Anlatıyor? Nasıl İzlenir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günlerdir fragmanları ve ilgi çekici konusu ile merak uyandıran film 2 Eylül 2022 tarihinde Netflix Türkiye platformu üzerinde izleyiciler ile bir araya geldi. Aşıklar Bayramı filminin Netflixte yayımlanmasının ardından pek çok kişi Aşıklar Bayramı ne anlatıyor, konusu nedir, oyuncuları kimlerdir gibi soruları araştırmaya başladı.

Netflix yapımı Aşıklar Bayramı babalar ve oğulların hikayesine odaklanıyor. Özkan Alper’in yönettiği, 2 Eylül 2022’de yayımlanmış olan dizi, mottosuyla hem eski geleneklere hem de aile ilişkilerine odaklanıyor.

Başlıklar

Aşıklar Bayramı Konusu

Aşıklar Bayramı, 25 yıl  sonra tekrar bir araya gelen bir baba ve oğlunun hikayesi. Yirmi beş yıl sonra avukat Yusuf ve Saz sevgilisinin babası Heves Ali’nin yolları birkaç yıl önce ayrıldıktan sonra tekrar kesişir. Baba ve oğul belki de son bir uzun yolculukta bir araya gelecekler, geçmişle yüzleşmeye ve geleceğin sorunlarıyla yüzleşmeye çalışacaklar. Filmin teması Kemal Yiğit’in aynı adlı kitabından alınmıştır.

Aşıklar Bayramı Oyuncuları

  • Kıvanç Tatlıtuğ (Yusuf)
  • Settar Tanrıöğen ( Heves Ali)
  • Erkan Can (Kul Yakup)
  • Erkan Bektaş (Bekir Çavuş)
  • Uğur Uzunel (Salim)

Aşıklar Bayramı Nasıl İzlenir?

Aşıklar Bayramı filmini izlemek isteyen kişilerin bir Netflix Türkiye platformu üyeliğine sahip olması gerekiyor. Bu üyeliğe sahip olan veya yeni bir üyelik oluşturan kullanıcılar ise Aşıklar Bayramı izle seçeneği üzerinden bu filmi kesintisiz bir şekilde izleyebiliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!