Austria Wien Maçının Galibi Fenerbahçe Oldu! Rövanş Ne Zaman?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe ile Avusturya’nın Viyana kentinde oynanacak rövanş maçı için beklemeler başladı. UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Fenerbahçe,  Avusturya Wien’i 2-0 skor ile mağlup etti. Kadıköy’deki Sarı Donanma takımı Avusturya takımını geride bıraktı ve 2. maçta grupta kalmak için ciddi bir şekilde mücadele edecek. Fenerbahçe ile Avusturya arasında oynanacak ikinci maç, Avusturya’dan canlı olarak yayınlanacak.

Başlıklar

Austria Wien Maçı Rövanşı Ne Zaman?

Fenerbahçe ile Avusturya Viyana arasındaki ikinci maç, ilk maçtan beri sporseverlerin gündeminde. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Avusturya Wien ile karşı karşıya geldi. Bu kıyasıya bir şekilde gerçekleşmiş olan mücadele Fenerbahçe takımının 2-0 üstünlüğe sahip olması ile sona erdi. Bunun üzerine pek çok kişi rövanş ne zaman sorusunu tüm internet platformlarında araştırmaya başladı. Sarı lacivertliler 25 Ağustos Perşembe günü Kadıköy’de rakipleriyle rövanş maçı yapacak. 25 Ağustos Perşembe günü saat 20:00’de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Sarakol Spor Kompleksi’nde oynanacak.

Maçta Neler Yaşanmıştı?

Austria Wien maçı heyecan ve gerilim dolu anlar yaşatmıştı. 8. dakikada Rossi’den ara pası bulan King, sol çapraz bölgesinden hızlı bir şekilde  ceza sahasına girdi ve meşin yuvarlak topu filelere gönderdi.  26. dakikada İsmail’in kafa vuruşu önden sağ kanattan ceza sahası içinde Ferdy’nin merkezine doğru uçtu.  35 Braunader’in ortasında  sağ çaprazdan, Tabavic’in kafa vuruşunda golü bulamadı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!