Banka promosyonları ne zaman yatacak? 2022 emekli promosyonlar hangi bankadan verilecek?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bankalar geçtiğimiz günlerde adeta promosyon rekabetine girmişlerdi. Garanti BBVA, Ziraat Bankası, Akbank, ING ve daha pek çok banka birbirinden farklı kampanyalar duyurmuştu. Bu kampanyalardan yaralanabilmek için emekli maaşını yeni bir bankaya taşıma talebinde bulunmak gerekli oluyordu. Son olarak, artırılan emekli maaşlarının ödenmesinin ardından, emekliliği teşvik eden bankaların listesi gündeme geldi. Pek çok emekli ve emekli adayı banka promosyonları ne zaman yatacak sorusunu araştırmaya başladı.

14 milyona yakın sayıda müşteriyi kendi bankasında ağırlamak isteyen bankalar pek çok avantaj ve fırsat ile birlikte 7.500 liraya yükselen banka promosyonu miktarları duyurdu.

Başlıklar

Banka Promosyon Şartları

Tüm emekliler bir banka seçerek destek alma hakkına sahiptir. Bunun için aynı bankadan üç yıl maaşınızı çekmeniz gerekli olacaktır. Promosyonu almak için tam 3 yıllık sözleşme imzalamak dışında herhangi bir şartı kabul etmeniz gerekmez. Fatura, kredi hesabı vs gibi ödeme talimatlarına da gerek yok. Ancak bankalar bu tür ürünler karşılığında yüksek değerli promosyonlar sunabilmektedir. Bu noktada, ne vaat ettiğinizin farkında olun. Lütfen banka promosyonu imzalamadan önce şartları dikkatlice okuyunuz. Gereksinimlerin karşılanıp karşılanamayacağını ölçün ve belirleyin. Bir banka sübvansiyonu daha çekici bir seçenek oluşturuyorsa, bundan dilediğiniz gibi yararlanabilirsiniz.

Banka Promosyonları Ne Zaman Yatacak?

Banka promosyonları ne zaman yatacak sorusunun cevaı bankadan bankaya göre değişiklik gösteriyor ancak en geç 31 Ağustos 2022 tarihinde tüm emekliler promosyonlarına kavuşmuş olacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!