BeIN CONNECT Fiyatları Ne Kadar?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper lig maçlarının takip edilmesi ve daha birçok program izlenmesi için imkân sunan beIN CONNECT fiyatları özellikle taraftarlar tarafından merak ediliyor. Süper lig maçlarının dördüncü haftası için kapanış vakti geldi. Süper lig maçlarının zevkini çıkarmak isteyen kullanıcılar için beIN CONNECT kullanıcılara sezonluk taraftar paketleri gibi paketler sunuyor.

Başlıklar

BeIN CONNECT Süper Lig Paketleri Avantajları

BeIN CONNECT kullanıcılara farklı paket avantajları sunuyor. Süper lig haftasının heyecanının kaçırılmaması için sezonluk taraftar paketleri, sezonluk süper lig paketi ve aylık süper lig paketleri sunuluyor. Sezonluk taraftar paketleri ile takımlarının 2022-2023 sezonu tüm maçlarının izlenmesi adına kullanıcılara aylık 64,00 TL’ne sunuluyor. Sezonluk süper lig paketi ise aylık 84,00 TL’ne satın alınabilmekte. Aylık süper lig paketleri ise 129,00 TL’dir.

Spor Extra+ Paketleri Avantajları

Dünyada spor aktivelerinin izlenmesi için sezonluk paket avantajı 39,00 TL ve aylık paket ise 49,00 TL olarak kullanıcılara sunuluyor.

Eğlence Paketleri Avantajları

BeIN CONNECT fiyat avantajları ile ödüllü filmlerin ve popüler dizilerin izlenmesi adına eğlence paketleri bulunmaktadır. 7 gün ücretsiz eğlence paketi sayesinde platformun yedi gün boyunca denenmesi mümkündür. Yedi günün sonunda aylık bir şekilde yenilecektir. Yıllık paket fiyatı için aylık ödeme ile 9,90 TL ile kullanıcılara sunuluyor. Tek seferde ödenmesi talep edildiğinde ise 99,00 TL ile kullanıcılara sunuluyor. Avantajlı fiyatlar ile kullanıcılar 60’tan fazla TV kanalı, belgesel ve çocuk içerikleri gibi eğlencenin keyfini çıkarıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!