Benzin ve Motorine İndirim Geliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özellikle de son dönemlerde akaryakıt sektöründeki dalgalanmalar çok fazla eleştriye maruz kalıyor. Bunun yanı sıra pek çok vatandaş her gün akaryakıt fiyatları arttı mı, akaryakıt indirimi geldi migibi soruları internet ortamında araştırıyor. Özellikle de son günlerde peş peşe gelen akaryakıt zamları üzerine artık bir sevindirici haber geldi. Bu kapsamda ham petrol ve motorinde belirli miktarda indirim gerçekleştirilecek.

Benzin ve Motorine Ne Kadar İndirim Gelecek?

Tüm vatandaşlar, Brent tipi ham petrol fiyatlarındaki ve döviz kurlarındaki değişimler nedeniyle benzin ve motorin fiyatlarına odaklanmaya devam ediyor. Bu konuya ilişkin ise yeni gelişmeler yaşandı. Cuma günü itibari ile hem benzinde hem de motorinde belirli bir miktarda indirim uygulanacaktır. Fiyatlara yansıması İstanbul, ankara ve İzmir gibi şehirlerde birribinden farklılık gösterecek.

Son gelişmeler kapsamında akaryakıt sektörüne göre, benzin fiyatları Cuma akşamı itibarinden geçerli olmak üzere litre başına 1 TL 50 Kr düşecek.

Motorinin litre fiyatına 2 lira 42 kuruş indirim yapılacak. İndirim, benzin litre fiyatını İstanbul’da yaklaşık 18,63 TL, Ankara’da 18,75 TL ve İzmir’de 18,75 TL’ye indirecek.

İndirimden sonra dizel litre fiyatları İstanbul’da 24,46 TL, Ankara’da 24,55 TL ve İzmir’de 24,56 TL’ye düşecek.

Cuma gününden itibaren geçerli olacak bu yeni fiyatların 1 hafta dolaylarında sabit kalması; 1 hafta boyunca herhangi bir zam gerçekleştirilmemesi bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!