BeReal Uygulaması Nedir, Neden Popüler Oldu?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya platformlarına olan yoğun ilgi her geçen gün daha da artmaya devam ediyor. Bu plaformlar arasında oldukça yeni sayına BeReal uygulaması da, BeReal uygulaması neden popüler oldu sorularını beraberine getiriyor.

Başlıklar

BeReal Uygulaması Nedir?

Özünde beReal uygulaması da tıpkı Snapchat veya Instagram gibi bir çeşit fotoğraf uygulamasıdır. Platformda herhangi bir efekt, filtre veya düzenleme yoktur. Sadece telefon numaranızla kayıt olmanızı sağlayan platform sınırlı sayıda fotoğraf çekebilmenize olanak tanır. Uygulama, tamamen rastgele bir zamanda günde bir kez size bir bildirim gönderecektir. Bu bildirimi aldıktan sonra 2 dakika içerisinde fotoğraf çekebilir ve direkt olarak uygulamanın keşfet kısmında paylaşabilirsiniz. Ayrıca uygulamayı paylaşmazsanız diğer kullanıcıların gönderilerine erişim gerçekleştiremezsiniz. Bu durumlarda uygulamaya aktif katılım teşvik edilir.

BeReal Uygulamasının Popüleritesini Artıran Özellikleri

Uygulama ile fotoğraf çekmek çok kolay. Deklanşöre basar basmaz ilk fotoğraf arka kamera ile çekilir ve sonra otomatik olarak sol üst köşeye yerleştirilen ön kamera ile ikinci fotoğraf çekilir. Fotoğraflar çekildikten sonra ise arkadaşlarınızla veya keşfet üzerinde paylaşabilme seçenekleri sizlere sunulur. Bu fotoğraflar tamamen filtrelenmeden paylaşılarak kullanıcının “gerçek durumunu” görmenizi sağlar. Ayrıca kullanıcı gönderilerinde ilgi çekici fadeler bırakabilirsiniz.

Be-Real uygulaması özellikleri arasında karşı tarafın gönderisine yalnızca 5 adet emoji ile yanıt verebilme özelliği de buunuyor. Bu emojiler alışılmış emojilerin aksine anlık çekilen fotoğraflardan oluşuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!