Beşiktaş – Ankaragücü Maçı Sonrası Saha Karıştı!

bjk
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in beşinci haftasına girildiğinde Beşiktaş ile Ankaragücü karşılaştı. Beşiktaş Ankaragücü’nü 1-0 geriye düşmesine ve 3-2 maçı kazanarak namağlup yoluna devam etti. Daha sonrasında ise bir Ankaragücü taraftarı sahaya atladı. Bu noktada Beşiktaşlı futbolculara tekme atmaya başladı. Bu sebeple Beşiktaş-Ankaragücü maç sonrası saha karıştı.

Başlıklar

Maç Sonrası Neler Oldu?

Deplasmanda Ankaragücü Muleka, Dele Alli ve Nkoudou’nun golleri ile 3-2 mağlup edildi. Ankara golleri Beridze tarafından gerçekleştirildi. Gergin bir maç geçti. Maçın ardından yaşananlar ise gündeme oturdu. Maçın gergin geçmesinin ardılandan bir Ankaragücü taraftarı sahaya atladı. Taraftar sahada hakemler santra noktasında konuşan Beşiktaşlı futbolculara tekme atmaya başladı. Bu durumu beklemeyen Beşiktaşlı futbolcular ise neye uğradıklarını şaşırdılar. Atılan tekme Salih Uçan’ın beline isabet etti.

Yaşanan Gerginlik Nasıl Bitti?

Atılan tekmenin Salih Uçan’ın beline isabet etmesinden sonra Josef de Souza ve Weghors taraftara anında müdahale ettiler. Güvenlik ekipleri de taraftarın hemen gözaltına alınmasını sağladı. Emniyet güçleri tarafından taraftarın sahanın dışarısına çıkarılma işlemleri gerçekleştirildi. Sahaya giren taraftara müdahalede bulunan Josef de Souza ise maçın ardından kırmızı kart gördü.

Salih Uçan tarafından yapılan açıklamaya göre sırtının dönük olduğu ve gerekli müdahale yapılmadığı takdirde sakatlanabileceği dile getirildi. Josef için ne yapacaktı buyur kardeşim tekme atabilirsin mi diyecekti gibi destekleyici açıklamalarda bulundu. Cenk Tosun ise olaya oldukça sert bir tepki gösterdi. Yenmek ya da yenilmek değil de uçan tekme ile nasıl müdahale edebiliyor gibi bir açıklamada bulundu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!