Bes’te yeni dönem! 200 lira ek katkı! Tarih verildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bes’te gelişmeler sürüyor. Konuyla ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Bu açıklama kapsamında Garanti BBVA Emeklilik 0 ila 2 yaş aralığında bebekler için yaptırılan BES sözleşmelerine 200 TL hediye etmekte. Konu hakkında Garanti BBVA Emeklilik Genel Müdürü Burak Ali Göçer açıklama yaptı. Çocuklarının gelecekleri için adı atacak olan ebeveynler için Bes’te ek katkı imkân sunuldu.

Başlıklar

Bes’te yeni dönem başladı

Garanti BBVA Emeklilik Genel Müdürü Burak Ali Göçer tarafından yapılan açıklamaya göre minimum 185 TL’lik bir katkı payı ödenmesi şartı ile sadece bir kereye mahsus 200’lik ek katkıdan yararlanılabilme imkânı sunuluyor. BES çocukların gelecekleri güvene altına alır. Ayrıca çocukların gelecekleri için başarısı bir hediye olarak kabul edilir. Ayrıca açıklamalarının devamında 18 yaş altı çocuklar için kazançlı bir tasarruf aracı olduğunu dile getirdi. Özellikle tasarrufa katılacak en minik üyelerin geleceğine katkı yapmak amacıyla ek katkıyı başlattığını dile getirdi.

Bes’te yeni dönem için tarih verildi

Bes ile ebeveynlerin çocukları için en doğru yatırım aracı odluğunu dile getiren Göçer özellikle 0 ila 2 yaş aralığında yaptırılan bes sözleşmeleri için 200 TL’lik bir katkı yapılacağını dile getirdi. BU katkıdan faydalanabilmek için bir tarih aralığı sunuldu. Bes 200 lira katkı tarihleri 31 Ağustos’a kadar olarak belirtildi. Bu süre içerisinde başvuran ve yapılan sözleşmelere 200 TL’lik bir katkı payı eklenecektir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!