Boş Şişeleri Atmayın, Süs Objesi Yapın

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Boş şişeleri değerlendirmek onları atmak yerine eviniz ya da ofisiniz için özel dekor eşyaları yapmanıza olanak tanıyor. Basit yöntemler ile şişelerde yapacağınız değişiklikler ortama çok daha güzel bir görünüm katacaktır.

Boş Şişeleri Değerlendirme Yöntemi

Boş şişelerden vitray yapabilirsiniz. Bu sayede hem şişeler değerlendirilmiş olacak hem de ortama daha güzel bir görünüm katabileceksiniz. Bunun için öncelikle sıvı cam boyası, cam işaretleme kalemi, renksiz saydam şişe ve bir kürdana ihtiyacınız bulunuyor.

Öncelikle şişelerin üzerine işaretleme kalemi ile ne çizmek istiyorsanız bunu çizin. Genelde şişenin boyutunu kapsayacak çiçek ya da benzeri desenler daha iyi bir görünüm verirler. Daha sonra sıvı cam boyası ile yaptığınız çizimin içini boyamaya başlayın. Kenar kısımlarının taşmaması için bu boyamayı kürdan yardımı ile yapmaya özen gösterin. Bir rengin üzerine başka renk koyacaksanız rengin kuruması için 2 ya da 3 saat bekleyin. Daha sonra ise diğer renklere geçin. Tamamladıktan sonra şişeler artık güzel bir görünüme kavuştukları gibi aynı zamanda ev ya da ofis için de şık bir dekor özelliği taşıyacaklar.

Boş şişelerin değerlendirilmesinde ayrıca hobi bahçesinde kullanmak da yer alıyor. İsterseniz hobi bahçesiniz bulunuyorsa boş şişelere toprak doldurup çok zarif saksılara çevirebilirsiniz. Tabii bu şişelerin içine çiçek dikmeniz gerekmeyecek. Ancak isterseniz ince ve uzun olan tek başlı çiçekleri kullanabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!