Bülent Ersoy Yeni İmajıyla İzmir’i Salladı

Bülent Ersoy Yeni İmajıyla İzmir'i Salladı
Bülent Ersoy Yeni İmajıyla İzmir'i Salladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir süredir “mezarlık” yorumuyla gündemi meşgul eden Bülent Ersoy, şimdi de yeni imajıyla gündem oldu. Marjinal tarzı ve eşsiz sesi ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Ersoy, adeta kendini yeniden yarattı. Yeni imajı büyük beğeni toplayan Diva, İzmirlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Başlıklar

Saçlarını Turuncuya Boyattı

Geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Bülent Ersoy’un mezarlık başında yaptığı konuşma uzun süre gündemden düşmedi. Standart mezara sığamayacağını söyleyen Ersoy’un kısa sohbeti kameralara yansıdı. Kısa sürede magazin sayfalarında yayılan görüntü sosyal medyada da gündem oldu. Gündemden düşmeyen Bülent Ersoy şimdi de yeni imajıyla dikkatleri üzerine çekti. Siyah saçlarını turuncuya boyatan Diva imaj tazeledi.

Tırnakları Gözden Kaçmadı

Yeni imajıyla fotoğraf paylaşan Diva takipçilerinden yoğun ilgi görüyor. Beyaz elbisesi ve turuncu saçlarının yanı sıra turuncu tırnakları da gözden kaçmadı. Ersoy sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına “Günaydın. İzmir’i dün gece yaktım, yıktım.” İfadelerini ekledi. İzmir’den dönmeye hazırlandığını belirten Ersoy’un yeni imajıyla yaptığı paylaşım binlerce beğeni aldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!