Discord Bot Ekleme Nasıl Yapılır?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Discord botu, sizden emir alan sahte bir kullanıcıya verilen isimdir. Her botun benzersiz bir görevi vardır. İstenirse bu botlar aracılığı ileinsanların argo konuşmasını, oyun istatistiklerini görüntülemesini, müzik çalması yasaklanabiliyor. Bu tür birçok görevi olan bu yarasalara uygun komutu vermeniz yeterli.

Pek çok kullanıcı discord bot ekleme nasıl yapılır sorusunu zaman zaman merak ediyor. Discord sunucunuza bot eklemek aslında oldukça kolay bir şekilde gerçekleşir. Ancak bot eklemeye başlamadan önce sunucunuzda yönetici ayrıcalıklarına sahip olmanız gerekir. Bu izinler ile hemen çalışmaya başlayabilirsiniz.

  • İnternet tarayıcınızdan Discord‘a giriş yapın. Botunuzu eklemek için kullanabileceğiniz birkaç kaynak web sitesi vardır. Carbonitex veya top. gg gibi kaynak sitelerini kullanabilirsiniz.
  • Eklemek istediğiniz Discord botlarını seçtikten sonra Davet Et’e tıklayın. Eklemek istediğiniz botun işlevselliğini içeren bir sayfa açılır.
  • Buradan Davet Et seçeneğine tekrar tıklayın. Ardından, Discord botunu sunucunuza eklemek için bir yetkilendirme ekranı sunulacaktır. Buradan eklemeye karar vermiş olduğunuz sunucuları seçin, İleri’ye ve ardından Onayla’ya tıklayın.

Discord Müzik Bot Ekleme

Music Bot en popüler Discord botlarından biridir ve diğer botlar gibi sunucunuza eklemek çok kolaydır. Hem ücretli hem de ücretsiz sürümleri bulunan Music Bot, sunucunuzda müzik dinlemenin keyfini çıkarmanızı sağlar.

Yeterli yazılım bilgisi ile kendinize ait bir müzik botu bile geliştirebilirsiniz. Ancak çok kaliteli müzik botları da var. Eklemenin iki yolu vardır. Birincisi, yukarıda belirtilen kaynak web sitesinde müzik botlarını aramaktır. İkincisi, arama motorları aracılığıyla müzik botlarını aramaktır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!