Disney Plus Nedir, Nasıl Üye Olunur?

Disney Plus
Disney Plus
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Netflix’in en büyük rakibi olarak gösterilen Disney Plus şaşırtmaya devam ediyor. Dijital platform devi ABD’de abonelik ücretlerini artıracağını duyurdu. Yeniden güncellenmiş olan abonelik seçeneği Aralık’tan itibaren uygulanacaktır. Dijital platform bu adımın dışında reklam abonelik süresi butonuna da bastı.

Başlıklar

Disney Plus Nedir?

Disney Plus nedir diye bakıldığında Disney+ pek çok dizi ve filme ev sahipliği yapmakta olan bir dijital platformdur. Türkiye’deki yayın hayatına 14 Haziran 2022 tarihinde başlamış ve RTÜK ile 10 yıllık yayın lisansı anlaşması yapmıştır.

Disney+ Üyelik Fiyatları Nedir?

The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+ bugün Türkiye’de yayına başladı. Abonelik ücreti aylık şekilde ödendiğinde 34.99 TL olacakken yıllık toplam 349.90 TL’dir. Ayıca önceden kayıt yaptıranlar 17 aylık pakete 8 aylık fiyat üzerinden sahip olabiliyor. Tüm Android ve de İOS uygulamalarından çevrimiçi bir şekilde ve saniyeler içerisinde satın alım işlemleri gerçekleştirilebiliyor.

Disney Plus’a Nasıl Üye Olunur?

Disney+ nasıl üye olunur sorusu da özellikle son zamanlarda çok daha fazla karşılaşılan dizi reklamlarından sonra daha fazla sorulmaya başlandı. Disney+ dijital platformuna üye olmak için disneyplus.com/tr-tr adresini ziyaret ettiğinizde, üye olmanın ilk adımı e-posta adresinizi girmek ve gerekli tüm üyelik Koşullarını kabul etmektir. Şifrenizi tercihinize göre belirledikten sonra üyelik işlemini tamamlamak için ödeme bilgilerinizi giriniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!