Diyet Pancar Çorbası Nasıl Yapılır?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlıklı beslenme düzenleri oluşturma, ideal kiloya ulaşma ve diyet programını uygulamak için gerekli olan besinler arasında bulunan diyet pancar çorbası pek çok fayda sağlaması ile ve de lezzeti ile tüm istekleri karşılar. Borş, karaciğer yağlanması, insülin direnci, depresyon, aşırı saç büyümesi, kilo verme zorlukları gibi birçok soruna çare oluyor. Basit bir detoks programı şeklinde düşünün ve ihtiyacınız varsa bu çorbadan bol bol yapın. Ayrıca içebilirsiniz.

Başlıklar

Diyet Pancar Çorbası Nasıl Yapılır?

Diyet pancar çorbası yapımı için gerekli olan belli başlı malzemeler:

  • Orta boy haşlanmış pancar
  • Kırmızı mercimek (1 çay bardağı)
  • Kuru Soğan (1 adet)
  • Sarımsak (3 diş)
  • Taze zencefil (1 tatlı kaşığı)
  • Sıcak su (3 su bardağı)
  • Zeytinyağı (1 yemek kaşığı)

Diyet Pancar Çorbası Hazırlanışı

Diyet pancar çorbası hazırlanışı son derece basit bir şekilde gerçekleşebilmektedir. Pancarların pişmesi uzun zaman alır, bu nedenle önceden kaynatın ve kaynayan suyu atmayın. Çorba için kullanın. Soğanı, sarımsağı ve zencefili soyup ince ince doğrayın ve tercihen derin bir tencerenin içerisine alın. Önceden yıkanmış olan kırmızı mercimeği, tuzu ve pancarı haşlamış olduğunuz suyu da tencereye ekleyin. Aynı şekilde sıcak suyu da ilave edin.

Soğanlar yumuşak bir kıvama gelene kadar pişirin. Önceden haşlamış olduğunuz pancarı da küp küp olacak şekilde doğrayıp tencereye katın. Dilerseniz blender ile çekip çok daha pürüzsüz bir çorba elde edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!