Doya Doya Moda Yasemin Yıldız kimdir? Yasemin Yılmaz kaç yaşında, aslen nereli?

Doya Doya Moda Yasemin
Doya Doya Moda Yasemin
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doya Doya Moda Yasemin Yıldız, programda hem güzelliği hem de tarzıyla dikkatleri üzerine çekti. 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü ilk bölümü yayınlanmış olan moda programı Yasemin Yılmaz’ın rüzgarlar estirmesini de beraberinde getirirken, ünlü ismin internet üzerinde araştırılmasını da epeyce yoğunlaştırdı.

Yasemin Yılmaz, Doya Doya Moda’nın yeni sezon jüri koltuğunda yer alan isimlerden biri. Dizinin takipçileri, Yasemin Yılmaz’ın yaşıyla ilgili sorularına yanıt arıyor. Tasarımcı olarak yurt içi ve yurt dışında birbirinden farklı pek çok defileye katılım göstermiş olan Yasemin Yılmaz, onlarca başarılı tasarımcı ile moda haftalarına katıldı ve birçok ödüle layık görüldü.

Doya Doya Moda Yasemin Yıldız Kimdir?

Yasemin Yıldız kimdir sorusu yarışmayı izleyenler tarafından sık sık araştırıldı. 1995 doğumlu 27 yaşındaki modacı Yasemin Yılmaz, dünyanın en eski moda okulu olduğu söylenen ESMOD Paris’te moda eğitimi almış, hem yurt içinde hem de yurt dışında önem arz etmekte olan pek çok defileye katılmıştır. Son olarak 2020’nin En İyi Çıkış Yapan Tasarımcısı ödülünü kazanan Yasemin Yılmaz, tasarımları sayesinde moda haftasında adından sıkça söz ettiren isimlerden biri olmayı başarmıştır.

Yasemin Yıldız kimdir, Yasemin yılmaz kaç yaşında soruları ile beraber ünlü modacının sosyal medya hesapları da epey merak edildi. Yasemin Yılmaz Instagram uygulamasında @babgal kullanıcı adı ile bulunuyor ve modacının 40.6k takipçisi var.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!