e-Devlet’e internetsiz girilecek mi? e-Devlet ücretsiz mi oldu?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dakika gelişmeleri ile e-devlet’e internetsiz girilecek mi, e-devlet ücretsiz mi gibi sorular pek çok kişi tarafından arama motorlarında aratıldı. Tüm mobil operatörler ve e-Devlet arasında yapılmış olan anlaşma sayesinde artık e-Devlet platformuna herhangi bir kota gerekli olmadan erişilebilecek.

Birbirinden farklı pek çok işlemi kağıt ve evrak gerektirmeden dijital bir şekilde halletmeyi sağlayan e-Devlet uygulaması pek çok avantaj sunuyor. Bu sayede acil durumlarda veya bir evrak lazım olduğunda hiçbir şekilde uzun uzadıya uğraşmaya gerek kalmıyor.

e-Devlet Ücretsiz mi Oldu?

Hemen hemen pek çok kişinin yoğun bir biçimde kullandı e-devlet platformu hakkında e-devlet ücretsiz mi oldu, internet paketi gerekli olacak mı gibi pek çok soru merak edildi.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’ne göre, üç operatörle yapılmış olan anlaşmalar sayesinde e-devlet artık kotasız.

 şağıdaki ifade, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi sosyal medya hesaplarında yayınlanan bir gönderide kullanıldı:

 “Kotasız e-devlet” başladı! Vatandaşların dijital hizmetlere kolay erişimini sağlamak için bir girişime daha imza atıyoruz. e-Devlet Kapısı kullanımınız, hangi operatöre kayıtlı bir durumda olursanız olun, mobil internet tahsisinize gitmez. ”

Türkiye’de daha önce kağıt üzerinde yapılabilmekte olan tüm işler e-devlet platformu sayesinde dijitale taşındı. Buna ek olarak, gelen bilgilere göre artık devlet e-devlet platformunu kullanmak isteyenlerin internetinden hiçbir şekilde kota harcamayacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!