E Nabız ve E Devlet Ne İşe Yarar?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknolojinin gelişmesi ile ortaya çıkan e nabız ve e devlet kavramları pek çok kişi tarafından bilinmiyor olabilir. Bu nedenle e nabız e devlet ne işe yarar sorusu çoğu kişi tarafından sorulur. Bu noktada e nabız sağlık platformu olarak kullanıcılara sunulur. E devlet ise devlet tarafından verilen hizmetlerin hepsine ulaşılabilen bir internet sitesi olarak kullanıcılara sunulur. Bu iki platform ile bireylerin tüm işlemlerini hızlı bir şekilde yapabilmesi sağlanır.

Başlıklar

E Nabız Ne İşe Yarar?

E nabız bir sağlık platformudur. E nabız içerisinde bireyler tüm tıbbi öz geçmişlerine erişebilir. Ayrıca telefonlarda kullanılması için uygulamaları da bulunur. Sağlık bakanlığı tarafından vatandaşlara sunulmuştur. E nabız içerisinde önceki randevular, gidilen hastaneler ve doktorlar, raporlar, reçeteler, aşı takvimi, kullanılan ilaçlar gibi pek çok şey görülebilir.

E Devlet Ne İşe Yarar?

E devlet hizmetleri içerisinde pek çok farklı kurum bulunur. Ayrıca devlet tarafından sunulan ve vatandaşların tüm bilgilerine erişebildikleri bir platformdur. Bu platform ile her bir evrak için farklı kuruma gidilmesi gerekmez. E devlet içerisinde başvuru hizmetleri, belge üretme, ödeme hizmetler, bilgilendirme hizmetleri, abonelik hizmetler, sorgulama hizmetleri gibi pek çok hizmet bulunur. E devlet ile 7/24 hizmet imkânı vardır. İşlemlerin süreleri oldukça kısadır. Hızlı bir şekilde örneğin kişiler adli sicil kayıtlarına ulaşabilir. Ayrıca güvenilir hizmet sunulur. E nabız ve e devlet platformları ile vatandaşların memnuniyetleri artar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!