Elon Musk, Manchester United’ı Satın mı Alıyor?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Bu açıklamasında İngiliz futbol kulübü olan Manchester United’ı satın alıyorum gibi ifadeler kullandı. Bu noktada gönderiyi gören çoğu kişi Elon Musk Manchester United’ı mı alıyor gibi sorular sormaya başladı. Ancak sosyal medya üzerinden paylaştığı bu gönderi sonrasında şaka yaptığını dile getirdi.

Başlıklar

Elon Musk’ın Gönderisi Gündem Oldu

Musk hiçbir ayrıntı vermeden Twitter üzerinden bir metin paylaşmıştı. Twitter ’da paylaştığı tweette İngiliz kulübü Manchester United’ı alacağını ve rica ettiğini paylaşmıştı. Daha sonrasında gelen yorumlar karşısında yaptığı açıklamasında İngiliz kulübü Manchester United’ı satın almayacağını bunun sadece Twitter içerisinde dönen bir şaka olduğunu dile getirmiştir. Ayrıca herhangi bir futbol takımı almayacağını da eklemiştir.

Musk’ın daha önceki tweetlerinde Twitter’ı alacağını dile getirmesi de gündem olmuştu. Ancak Twitter’ı da satın almaktan vazgeçmişti. Ayrıca anlaşma yapılacakken, 44 milyarlık olan bu anlaşmadan vazgeçtiği görülmüştür.

Elon Musk’ın Şakası

Daha öncesinde Musk Twitter’ı alacağını söylediğinde bazı takipçileri Manchester United’ı satın alması gerektiğini dile getirmişti. Manchester United dünyada futbol konusunda en önemli kulüplerden bir tanesidir. Dolayısıyla Elon Musk tarafından şaka yollu Manchester United’ı alacağım şakası en iyi kulüplerden bir tanesi olması dolayısıyla çok kısa bir sürede çok fazla beğeni toplamıştır. Ancak bir takipçisinin cidden kulübü satın alıp almayacağına dair sorduğu soruya sadece şaka yaptığını söylemiştir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!