Emekli Promosyon Kampanyaları Güncellendi! En Yüksek Oran Ne Kadar?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emekli promosyon ödemelerine ilişkin vatandaşlar araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor. Adeta yeni müşteriler kazanmayı hedeflemekte olan bankalar birbiri ile yarış içerisine girmiş ve pek çok promosyon kampanyası paketleri sunmuştu. Bu gelişmeye ek olarak emekli promosyon kampanyaları yeniden güncellendi ve başvuru tarihleri ay sonuna kadar uzatıldı.

Başlıklar

Emekli Promosyon Kampanyaları Güncellendi, Başvuru Tarihleri Uzatıldı

Birçok banka emekli promosyon başvuru tarihleri kapsamını Ağustos ayının sonuna kadar olacak şekilde belirlemişti. Ancak pek çok banka, emeklilik promosyon kampanyasını Eylül ayı için yenileyerek 30 Eylül 2022’ye kadar uzatma kararı aldı.

Halihazırda promosyon yardımı almış ancak taahhüt süresini henüz tamamlamamış olanlar, banka değiştirerek daha yüksek promosyon fırsatlarından yararlanabilirler.

10 Bin TL’ye Dayanan Promosyonlar Sunuldu

Banka emeklilik promosyonları ve elde edilen ödemeler gündemin en çok araştırılan ve tartışılan konularından biri oldu. Bazı bankalar, emekliliğe geçiş sürecinin ardından emeklilere 8 bin TL’den fazla ödemeyi içeren bir kampanyaya imza attı, ancak ek ödemeler ile bu rakam 10 bin TL’yi buldu.

Akbank maaşa göre promosyon ödeme sistemi kullanarak, 4650, 5800 ve 7000 bin TL promosyon ödüyor. Buna ek olarak otomatik ödeme talimatı verenlere veya kredi kartı alanlara da ek fırsatlar sunuyor.

Denizbank ise yine maaşa göre 1000 TL promosyon ödüyor. En yüksek promosyon veren bankalar arasında bulunan Garanti BBVA ise 7500 TL promosyon veriyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!