Emekli Promosyon Kampanyaları Yenilendi! Promosyon Ne Kadar Oldu?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Temmuz ayında yapılan zamlar ile emekli promosyon kampanyalarında da değişikler yapılmıştır. SSK, Bağ-kur ya da memur emeklileri için ek gelir kapısı olarak görülen emekli promosyon kampanyaları oldukça merak konusu olmuştur.

Başlıklar

Emekli Promosyon Kampanyaları 7 Bin TL’ye Ulaşan Artış

Temmuz ayında yapılan zamlar sonucunda bankalar içerisinde oluşan rekabet ile promosyon ve ödemelerin 7 bin TL’ye kadar ulaştığı bilinmektedir. Ayrıca kendi bankalarına taşıma işlemi sonucunda çoğu banka 7 bin TL üzeri ödemeler taahhüt etmeye başlamıştır.

Emekli Promosyonu Veren Bankalar

Emekli promosyonu veren bankalarda yenilendi. Yapılan zam sonucunda bankalar arasında müşteri elde edilmesi için rekabet oluşmuştur. Oluşan rekabet sonucunda emekli maaşının taşınması gibi kampanyalar ile promosyonların 7 bin 750 TL’ye ulaştığı bilinmektedir. Temmuz ayında yapılan zamlar ile SSK ve Bağ-kur emekli maaşları % 42,35 zam alırken, memur emekli maaşları da % 41,69 zam almıştır.

Emekli vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konu emekli promosyonları ne kadar oldu konusudur. Akbank 31 Ağustos’a kadar emekli maaşını bankasına taşıyan müşterilerine emekli maaşları 2 bin 500 TL ve üzeri olanlar için 7 bin TL kadar promosyon vermektedir. Denizbank emekli müşterilerinin maaşlarına göre 675, 850 ve 1000 lira şeklinde promosyon vermektedir. Garanti BBVA bankası 7 bin 250 TL’ye kadar nakit promosyon avantajını bünyesinde bulundurmaktadır. Yapı kredi müşterilerine 7 bin 250 TL’ye kadar promosyon imkanı sunmaktadır. İş Bankası da emekli müşterilerine 5 bin TL’ye kadar promosyon imkanı sunmaktadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!