Exxen’den Üyelik Ücretlerine Zam! Ne Kadar Oldu?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına başlamış olan Exxen platformu yaz başında yaklaşık olarak 1 milyon kullanıcıya ulaştığını da duyurmuştu. Exxen platformu; benzeri Netflix gibi platformlara göre çok daha az içeriğe sahip olsa da kullanıcılar tarafından tercih edilen bir platformdur. Özellikle de Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarını yayınlayarak daha fazla kullanıcıya ulaşan Exxen platformu; fiyat tarifesinde değişikliğe gideceğini açıkladı. Bunun üzerine pek çok kullanıcı tarafından Exxen fiyatları ne kadar oldu sorusu araştırılmaya başlandı.

Exxen Abonelik Ücretleri Yeni

Exxen abonelik ücretleri ve yeni gelen zamlar kapsamında Reklam destekli paketin aylık ücreti 39,90 TL, yıllık alışverişlerde ise 33,50 TL olarak belirlendi. Reklamsız aylık paket fiyatı 54,90 TL’dir. Reklamsız paketi yıllık alırsanız aylık fiyatı 45,90 TL’ye düşüyor. Bu fiyatlardan önce reklam destekli aylık paketin fiyatı 19.90, yıllık paketin fiyatı ise 16.60 x 12 idi. Yani fiyatlarda %50 bir artışa gidildi.

Ek olarak, Exxen‘deki spor müsabakalarına erişmek için bir Exxen Spor üyeliği satın almak gerekli oluyor. Exxen + Exxen Spor olarak pazarlanan üyelikler ayrıca promosyonlu ve promosyonsuz üyelikler olarak ikiye ayrılır.

Exxen yeni abonelik ücretleri sonrasında platformun izleyici kitlesinde düşüş yaşayıp yaşamayacağı ise önümüzdeki aylarda belli olacak. Bu fiyatlar ise önümüzdeki aydan itibaren geçerli olacak. Önümüzdeki aydan itibaren kullanıcılar yeni fiyat tarifesi üzerinden ödeme gerçekleştirecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!