Galatasaray Deplasmanda Kayserispor Karşısında

galatasaray
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 10. hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor takımına yarın konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip Kayserispor maçının hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Başlıklar

Galatasaray’da Tek Hedef Galibiyet

Galatasaray futbol takımı, Süper Lig 10. hafta karşılaşmasında yarın Yukatel Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda 15 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 20:00’de oynanacak. Kayserispor Galatasaray maçı için orta hakem olarak Arda Kardeşler görevlendirildi. Arda Kardeşler’in yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ile Bahtiyar Birinci yapacak. Maçın 4. hakemi ise Kadir Sağlam olacak. Kayserispor Galatasaray maçı canlı izle araması yapan futbol severler için ayrıca şu bilgileri de aktarmak istedik. Mücadele beIN Sports televizyon kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.

kayserispor

Kayserispor ile Galatasaray Maç İstatistikleri

Bu sezon Süper Lig’de oynadığı 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan sarı kırmızılılar, 17 puanla 6. sırada yer alıyor. Ev sahibi Yukatel Kayserispor ise 9 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetin ardından 13 puanla 8. sırada bulunuyor. Maç öncesinde aslanda sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Ancak Patrick Van Aanholt ile Mathias Ross Jensen maç kadrosuna alınmadılar.

Yukatel Kayserispor ile Galatasaray futbol takımları Süper Lig tarihinde 53. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki bu 52 maçta sarı kırmızılıların 32 ve Kayserispor’un 4 galibiyeti bulunurken, 16 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Yine iki takım arasındaki 52 müsabakada sarı-kırmızılı takımın toplam 113 golü ve Kayserispor’un 42 golü bulunuyor. Kayserispor, rakibi karşısında evinde oynadığı maçlardan sadece 2 maçı kazanırken, 12 maç ise beraberlikle sona erdi. Konuk takım, deplasmanda rakibine 40 gol kaydederken, Kayserispor ise kendi sahasında rakibine 23 gol atabildi.

galatasaray antrenman

Galatasaray, Kayserispor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Sarı-kırmızılı ekip şampiyonluk yolunda bu maçı kazanarak puan kaybı yaşamak istemiyor. Teknik direktör Okan Buruk bu doğrultuda tüm oyun planlarını galibiyet üzerine kurdu. Aslan, bu sezon ligde deplasmanlarda mağlubiyet yüzü görmedi. Hafta boyunca yapılan antrenmanlarda Okan Buruk özellikle hücum organizasyonları üzerinde oyuncularını çalıştırdı. Çünkü bu sezon gol sıkıntısı çeken aslan, geride kalan haftalarda sadece 9 gol atabildi.

Yine bu sezon sarı-kırmızılı takımda en önemli sıkıntıların başında gelen duran toplardan istenilen sonuçların alınamamasıydı. Bu hafta başında teknik ekibe katılan Sargon Duran ise özellikle defans oyuncularına özel taç atışları antrenmanı yaptırdı.

Galatasaray’ın muhtemel ilk 11’inin ise şu şekilde olması bekleniyor. Muslera, Boey-Nelsson-Abdülkerim-Kazımcan, Torreira-Midtsjö, Yunus-Mata-Mertens, Icardi

Yeni Transfer Mertens, Taraftarlara Mesaj Gönderdi

Öte yandan, yeni transferlerden Mertens açıklamalarda bulunarak, takımından çok memnun olduğunu ifade etti. Galatasaray’ın geçen sezonki kötü sonuçların ardından kadrosunun yenilendiğine dikkat çeken Mertens, takıma 13 yeni oyuncunun geldiğini ve herkesin bu sezon başarıyı yakalamak istediğini söyledi. Henüz yeni bir takım olduklarına işaret eden Mertens, bu kadroyla sezon sonunda önemli işler başaracaklarını söyledi. Mertens son olarak, takıma kazanmaya geldiği ve kazanacağı mesajını taraftarlara iletti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!