General Mobile Yenileme Merkezi Kurdu, Yenilenmiş Telefon Satacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

General Mobile yenileme merkezi üzerinden Ticaret Bakanlığı’ndan yenilenmiş telefon satmak için yetki aldı. İkinci el durumunda bulunan telefonların satın alınması ve yenilenmesi ile satışları gerçekleşecektir. Üstelik yenilenmiş telefon satışlarında 12 taksit imkânı da bulunacaktır. Bu noktada General Mobile yenilenmiş telefon satışı için yetkiyi aldıktan sonra bir yenileme merkezi kurmuştur.

Başlıklar

Yenilenmiş Telefon Satışları

Türkiye’de özellikle yeni telefon fiyatlarının artış göstermesi ile tüketiciler ikinci el telefonlara yönelmiştir. Diğer birçok marka tarafından gerçekleştirilen yenilenmiş telefon satışlarına General Mobile’da aldığı yetki ile katılmıştır. Ayrıca 12 taksit imkânı olmasından dolayı da kullanıcılar tarafından beğenilmektedir.

General Mobile Ticaret Bakanlığı’ndan aldığı yetki ile General Mobile yenileme merkezi kurmuştur. Merkeze getirilen ikinci el durumunda olan telefonlar değeri karşısında satın alınmakta ve tamirleri yapılmaktadır. Fiziksel sıkıntıların giderilmesi ve güncellemelerin yapılmasından sonra yenilenen telefonların satışları General Mobile güvencesi ile satılacaktır.

Yenilenmiş telefonlarda Kredi Kartına 12 Taksit İmkânı

General Mobile kullanıcıların daha kolay telefon alabilmeleri adına 12 taksit imkânı sunmaktadır. Ayrıca müşteriler ikinci el durumunda olan telefonlarını İstanbul Kâğıthane’ye açılmış olan General Mobile Yenileme Merkezi’ne ya da General Mobile servislerine getirebilecektir. Getirilen ikinci el durumunda olan telefonların değeri karşısında satın alışları gerçekleşecektir.

General Mobile Genel Müdür Yardımcısı yapılan bu atılımın sadece marka için değil aslında Türkiye ekonomisine de yararlı olacağını dile getirmiştir. Kullanım ömürleri biten telefonların ekonomiye kazandırması amaçlanmaktadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!