Google Pixel Watch Fiyatı Belli Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yakında yeni ürünlerini piyasaya sürecek olan Google Pixel Watch akıllı saatlerini kullanıcılara sundu. Ürün özelliklerinin yanında fiyatı ile kullanıcıların dikkatini çekti. Son zamanlarda özellikle akıllı saat geliştirmek için çalışmalar yapan Google çalışmaların sonucuna yaklaşmaya başladı. Akıllı saatin piyasaya sürülmeyeceği iddia edilirken piyasaya çıkacağı kesinleşti

Başlıklar

Google Pixel Watch Yüksek Fiyatı ile Piyasaya Sürülebilir

Google tarafından piyasaya sürülecek olan Google Pixel Watch için sadece bir söylenti olduğu iddia ediliyordu. Ancak Google akıllı saat üzerinde yaptığı çalışmalara devam ettiğini ve piyasaya süreceğini açıkladı. Ayrıca Google Pixel Watch fiyat konusunda agresif fiyatların sunulacağı ortaya çıktı.

Google Pixel Watch için Bluetooth ve LTE sürümünü kapsayan iki varyantın geleceği dile getirildi. Akıllı saatin 399 dolar fiyat etiketiyle çıkış yapacağı bilinmekte. LTE sürümü ise daha pahalı bir fiyatla piyasaya sürülmesi beklenmektedir.

Google Pixel Watch Özellikleri

Google Pixel Watch Apple serileri ile aynı fiyatlarda kullanıcılara sunulacaktır Apple Watch Series 7 akıllı telefonu ile aynı fiyatlarda piyasaya sürülecektir. Ancak Apple Watch serisine göre daha az donanımlı olacağı biliniyor. Daha fazla donanıma sahip olmamasına rağmen yüksek fiyatlarda piyasaya sürülmesi Google ’un akıllı saat piyasasından daha az pay almalarına neden olacaktır.

Google için açıklanan fiyat hakkında resmi bir açıklama bulunmamaktadır. Bu nedenle fiyatın daha düşük seviyelerde piyasaya sürülebileceği bekleniyor. Google Pixel 7 ile birlikte piyasaya sürülmesi ekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!