GSB Kura Sonuçları İsim Listesi! GSB Temizlikçi Kura Sonuçları Nereden Bakılır, Öğrenilir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pek çok kişi GSB kura sonuçları araştırması yapıyor. Kişiler GSB temizlikçi kura sonuçları ekranına nereden ulaşabileceklerini merak ediyor. 1071 çalışan arasında olup olmadığını öğrenmek isteyen vatandaşlar, bir arama motoru aracılığıyla GSB sitesine giriyor ve GSB’nin çekiliş sonuçlarındaki isim listesinden arama yapıyor.

GSB kura çekimi 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü gerçekleştirildi. Bunun üzerine pek çok vatandaş araştırmalara başladı.

Başlıklar

GSB Kura Sonuçları İsim Listesine Nereden Bakılır?

GSB canlı kura çekimi gününe salon kapasitesinin alacağı kadar kişi katılabilmişti. Ancak bu yayın daha sonra henüz herhangi bir yerde paylaşılmadı. Kura listeleri için adaylar www.gsb.gov.tr sitesini takip edebilirler. Ayrıca liste paylaşıldığında burada listeye yer verilecektir.

Sözlü Sınav Detayları

Kura çekimi sonrasında listede adı bulunan adaylar belirlenecek olan tarihte sözlü sınava katılacaktır. Sözlü sınav yerleri ve tarihleri www.gsb.gov.tr sitesinde ilan edilecektir. Bu site dışında herhangi bir yerde ilan edilmeyeceği için tüm adayların bu site üzerinden sürekli bir kontrol gerçekleştirmesi gerekli olacaktır.

Sınavda bilgi, beceri, genel kültür, kavrama ve temsil kabiliyeti ölçülecek. Bu ölçümler ise 100 puan üzerinden değerlendirilecek. Sınav kurulu üyelerinin vermiş oldukları puanlar kapsamında da puanların aritmetik ortalaması alınacaktır. Ortalamanın sonucu ise adayların sözlü puanı yerine geçecektir.

Sınav esnasında uygulanacak olan yöntem zarf çekme usulü yöntemdir. Sorular adaylara bu doğrultuda yöneltilecektir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!