GSB Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklanıyor! İŞKUR 2022 GSB Personel Alımı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GSB personel alımı kura çekimi için pek çok kişi tarafından beklenen tarihe gelindi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1017 sürekli işçi alımı yapılacaktı. İş alım başvuruları 12 Ağustos’ta sona ermiştir. Başvuruların sona ermesinin ardından gelecek olan süreç GSB kura çekimi sürecidir.

Başlıklar

GSB personel alımı kura sonuçları açıklanıyor!

GSB kura çekimi Noter huzurunda 31 Ağustos tarihinde noter huzurunda yapılacaktır. GSB kura çekimi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekimi sonucunda isim listeleri Bakanlığın kendi internet adresinden duyurulacaktır.

Başvuru yapan kişilerin personel alımı sonuçları için bakanlığın internet sayfasını takip etmeleri gereklidir. GSB işçi alımı kura çekimi bugün sabah 10.30’da başladı. Ayrıca kura çekimi sırasında izlemek isteyen kişiler de salona dâhil edildi. Ancak çok fazla talep olduğu için salon kapasitesi aşılmadı.

İŞKUR 2022 GSB personel alımı listesi isim sorgulama ekranı

İŞKUR 2022 GSB personel alımı listesine ulaşmak için İŞKUR’un internet sitesinin incelenmesi gereklidir. Sonuçlar için İŞKUR’un https://esube.iskur.gov.tr/ sayfasından incelenmesi mümkündür. Kura çekimi sonrasında sözlü sınava girilecektir. Sözlü sınav tarihi ve yeri de bakanlığın internet sitesinde ilan edilecektir. Sözlü sınavlarda mesleki bilgi ve beceri ayrıca genel kültür bilgileri test edilecektir. Bunların yanında ifade etme yeteneği ve liyakat gibi becerileri incelenecektir. Sözlü sınavda en az 70 puan alan kişiler başarılı olarak görülecektir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!