GSB Personel Alımı Sözlü Sınav Tarihleri Açıklandı

GSB personel alimi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GSB personel alımı sözlü sınav tarihleri ve yerleri açıklandı. Gençlik Spor Bakanlığı tarafından 12 bin sözleşmeli yurt yönetim personeli alınacak. Personel alımına ilişkin başvurular 14 Ekim tarihinde son bulmuştu. GSB tarafından sözlü sınav duyurusu yayınlandı. Başvuran adaylar, 2022 GSB sözleşmeli yurt yönetim personeli alımı sınav giriş belgelerinin yayınlanmasını bekliyordu. Gençlik Spor Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, GSB personel alımı sözlü sınav yerlerini açıkladı.

Başlıklar

GSB 12 Bin Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli Alacak

GSB personel alımı kapsamında 2022 yılı içerisinde farklı branşlarda toplam 12 bin sözleşmeli yurt yönetim personeli alacak. Personel alımına ilişkin ise başvurular 10 – 14 Ekim tarihleri arasında alınmıştı. Sürecin ardından 14 Kasım günü internet adayların sınav tarihleri ve sınav yerleri ilan edildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca alınacak 12 bin sözleşmeli yurt yönetim personeli için sözlü sınavlar ise 21-66 Kasım tarihleri arasında Ankara’da yapılacak. Sonuçların açıklanacağı tarihe ilişkin olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan herhangi bir açıklama yapılmasa da sınavların tamamlanmasının ardından kısa süre sonra ilan edilmesi bekleniyor.

Genclik Spor Bakanligi

GSB Tarafından Açıklama Yazılı Yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı‘ndan yapılan açıklamada taşra teşkilatı yurt müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere boş bulunan sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli pozisyonları için 2020 yılı KPSS B grubu P3 puan sırası esas alınarak boş kontenjan sayısının üç katına girerek sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların başvuruları Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı üzerinden onaylandığı belirtildi. Başvuruları onaylanan ve 2022 Yurt Yönetim Personeli Alımı sözlü sınavına katılmaya hak kazanan adayların sınavları 21 – 26 Kasım 2022 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sınav tarihleri ve yerleri ilan edildi.

yurt yonetim personeli

Sözlü Sınava Katılmayan Adaylar

GSB personel alımı çerçevesinde belirlenen tarihte sözlü sınava katılmayan adaylar sınav hakkını kaybetmiş sayılacak. Bu durumdaki adaylara ikinci bir sınav hakkı verilmeyecek. Ancak mücbir sebeplerle sözlü sınava katılamayacak olunması durumunda belirlenen sınav tarihleri içerisinde olmak kaydıyla adaylar için sözlü sınav tarihinde değişiklik yapılabilecek. Mücbir sebepler ile belirlenen tarih ve saatte sözlü sınava katılamayacak adayların mücbir sebeplerini kanıtlar nitelikte belge ile birlikte durumlarını anlatır ad ve soyadı, iletişim bilgilerinin bulunduğu ıslak imzalı dilekçelerini en geç kendileri için belirlenen sözlü sınav tarihine kadar e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!