Gülşen Hapisten Çıktı, Şimdi Ne Olacak?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gülşen olayı kamuoyu tarafından takip edilen bir durumdur ve gündemde yerini koruyan bir konudur. Şarkıcının sözleri dolayısıyla hapse girmesi sonucunda protesto paylaşımlarının yanında destek paylaşımları da yapılıyor. Gülşen için yapılan soruşturma sonucunda Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevine getirildiği biliniyor. Gülşen hapisten çıktı mı destekleyenler ve protesto paylaşımları yapanlar tarafından merak ediliyor.

Başlıklar

Gülşen Neden Hapse Girdi?

Gülşen geçen Nisan ayında bir kişi hakkında İmam Hatipte okumuş ve sapıklığı oradan geliyor gibi bir cümle kurmuştu. Bu görüntüsünün sosyal medya üzerinde hızla yayılması sonucunda İmam hatip dernekleri başta olmak üzere toplumun pek çok kesimi Gülşen’in sözlerine tepki göstermeye başladı. Bu tepkiler sonucunda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma sonucunda Gülşen Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevine getirilmişti. Ancak Gülşen hapisten çıktı.

Gülşen Olayında Son Durum Ne Olacak?

Gülşen olayı son durum halk tarafından merak ediliyor. Gülşen’in halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçlamaları dolayısıyla hapse götürülmesine Gülşen’in avukatı İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’ne başvurarak itiraz dilekçesi verdi. Yapılan itiraz dilekçesi kabul edildi ve Şarkıcı Gülşen ev hapsine karar verilerek tahliyesine karar verildi. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından karar verildi ve Gülşen Çolakoğlu tahliye edildi.

Gülşen’in avukatı olan Emek Emre kamuoyuna mal olmuş bir sanatçı olan Gülşen’in vatandaşlık görevlerini eksiksiz yerine getiren bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunu dile getirmiştir. Ayrıca kaçma şüphesi olmadığını ifade etmiştir. 5 yaşında bir çocuğu olduğunu ve kaçması için bir sebep bulunmadığı avukat tarafından dile getirilmiştir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!