Gülşen Neden Tutuklandı, Gülşen Ne Kadar Ceza Aldı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pop şarkıcı Gülşen, bir konserinde yapmış olduğu konuşma nedeni ile gözaltına alınmıştı. Bu gelişenin ardından bir başka gelişme daha yaşandı ve Gülşen tutuklandı. Bu gelişmelerin üzerine ise pek çok vatandaş Gülşen neden tutuklandı, Gülşen ne kadar ceza aldı gibi soruları araştırmaya başladı.

Başlıklar

Gülşen Neden Tutuklandı?

İmam Hatip Lisesi ile ilgili ifadeleri nedeniyle hakkında soruşturma açılan şarkıcı Gülşen tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı. Cumhuriyet Savcılığı’ndan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edilmiş olan Gülşen, sorgulanarak cezaevine gönderildi. Gülşen, sosyal medya hesaplarından bir özür mesajı da paylaştı.

Gülşen’den Açıklama Geldi

Gülşen, paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Sözlerimin ülkemizi kutuplaştırmaya çalışan kötü niyetli kişiler tarafından öne çıkarıldığını düşünüyorum. İnandığım özgürlüğü savunurken, eleştirmek için radikal hedeflerle karşılaşıyorum. Videodaki konuşmamdan rahatsız olan veya kırılan herkesten özür dilerim. Başka bir dil bulmam gerekiyordu.”

Gülşen’in İfadesinin Ayrıntılarına Ulaşıldı

Gülşen, yaptığı açıklamada söz konusu konserin 30 Nisan 2022’de Ataşehir’de gerçekleştiğini belirterek, şunları kaydetti: “Müzisyen arkadaşlarım var. Konserde bu grupla performans sergiliyoruz. İmam, takımımda klavyeci olan arkadaşım Miraç’ın lakabıdır. Ayrıca arkadaşlarımızla aptal, salak ve sapık gibi kelimeler ile aramızda kendi kendimize şaka yaparız. Ne yazık ki, iki kelime birbirine karıştı. Arkadaşımız Miraç zaten İmam Hatip’te okumadı. Grupta bulunan tüm arkadaşlarımızın bir lakabı var.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!