Gülşen’den Ev Hapsinin Kaldırılması Talebi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gülşen Çolakoğlu, 30 Nisan 2022 tarihli Ataşehir konserinde bir beyanda bulunmuştu. Bu beyanın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca şarkıcı hakkında soruşturma başlatılmış, hazır olması yönünde talimat verilmişti.

Bu talimatların üzerine Gülşen Çolakoğlu 25 ağustos tarihinde gözaltına alındı ve Adalet Sarayı’na getirildi. İfadesi alınan şarkıcı tutuklandı ve bir üst mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi İstanbul 2. Sulh Hâkimliği tarafından şarkıcının tutuklu yargılanmasına karar verildi.

Şarkıcı vermiş olduğu ifadede suçlamaları kabul etmediğini, olayın zamansız bir yerde gerçekleştiğini vurgulamıştı. Suç işleme kastının olmadığını ve belirli kesimler tarafından olayın propaganda haline getirildiğini dile getiren şarkıcı üzgün olduğunu ve özür dileklerini de iletmişti.

Tüm bunların üzerine Gülşen Çolakoğlu’nun avukatı Emek Emre 26 Ağustos tarihinde üst mahkemeye gönderilmek üzere olan tutukluluğunun kaldırılması talebi için bir itiraz dilekçesi sunmuştu. Bu talbein değerlendirilmesinin ardından ise Gülşen’in adli kontrol şartı ile ev hapsine alınmasına karar verilmişti.

Ev Hapsinin Kaldırılması Talebi

Ev hapsi kararının ardından konutu terk etmemek şartı ile serbest bırakılan Gülşen Çolakoğlu, ev hapsinin de kaldırılmasını istiyor. Şarkıcı tüm bu olaylar kapsamında İnstagram platformu üzerinden özür dileklerini iletmiş, olayı açıklığa kavuşturmak istemiş ve tüm bunlardan daha önemli şeyler olduğundan bahsetmişti. Binlerce ünlü tarafından da destek gören 1 çocuk annesi Gülşen itirazını Avukatı Emek Emre aracılığı ile gerçekleştirdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!