House of the Dragon Ne Zaman Başlayacak, Konusu Ne?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

House of the Dragon dizisinin ne zaman başlayacağı herkes tarafından merak ediliyordu. Özellikle Game of Thrones izleyicileri tarafından gün sayılıyordu. Kısa bir süre önce House of the Dragon dizisinin yayın tarihi ile ilgili açıklama yapıldı. Fire & Blood eserinin uyarlaması olan House of the Dragon dizisi çok kısa bir süre sonra hayranları ile buluşacak.

Başlıklar

House of the Dragon Ne Zaman Başlayacak?

House of the Dragon dizisi başlama tarihi 21 Ağustos gece ya da 22 Ağustos sabahı olarak bildirildi. Dizinin ilk on bölümü yayınlanacak. House of the Dragon dizi oyuncuları arasında Emma d’Arcy, Matt Smith, Paddy Considine, Eve Best, Emily Carey ve Olivia Cooke gibi isimler yer almaktadır. İzleyicileri House of the Dragon ekibi, çekimleri, efektleri gibi detayları ile bir görsel şölen beklemektedir.

House of the Dragon Konusu Ne?

Game of Thrones’un daha önceki dönemleri filmde yer alacaktır. Bu aktarılan 300 yıl öncesi dönemde Targaryen hanedanlığı için yapılan mücadele yer almaktadır. Ayrıca House of the Dragon dizisi George R.R. Martin’in eseri Fire & Blood uyarlamasıdır.

House of the Dragon Nerede Yayınlanacak?

Dizinin hayranları tarafından diziye nereden ulaşılacağı da merak edilmektedir. House of the Dragon dizisi 22 Ağustos’ta hayranları ile HBO Max kanalında buluşacaktır. HBO Max içerikleri belirli ücret karşılığında izleyicilere sunulur.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!