Instagram Hesapları Askıya Neden Alındı?

Instagram Hesaplari
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagram hesapları askıya neden alındı sorusu ile ilgili olarak açıklama geldi. Sosyal medya sitelerinde çok sayıda kullanıcı #instagramdown etiketiyle Instagram hesaplarının askıya alındığı bilgisini paylaştı. Hesaplarına erişemeyen kullanıcılar Instagram’da karşılarına çıkan “Hesabını 31 Ekim 2022 tarihinde askıya aldık. Bu karara katılmadığını bildirmek için 30 günün kaldı” uyarısını paylaştılar.

Başlıklar

Instagram Hesapları Askıya Alındığı İçin Açıklama Geldi

Bugün saat 16:00 sıralarında Türkiye’de yaşanan Instagram erişim sorunu nedeniyle özellikle Twitter üzerinden çok sayıda kullanıcı soruna ilişkin paylaşımlarda bulundular. Instagram ise Twitter hesabından paylaşım yaparak soruna ilişkin açıklamada bulundu. Instagram’ın paylaşımında, “Bazılarınızın Instagram hesabınıza erişim sorunları yaşadığının farkındayız. İnceliyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. #instagramdown” ifadeleri kullanıldı.

Instagram’ın verdiği uyarıya ilişkin henüz net bir bilgi bulunmuyor. Ancak sorunun topluluk kuralları ve ihlallerden kaynaklanmadığı düşünülüyor. Kullanıcılar Instagram gibi Facebook’un satın aldığı WhatsApp’a da geçtiğimiz hafta erişim sorunları yaşamıştı. Saatler süren sorun ise yapılan çalışmalar sayesinde düzeltilmiş ve kullanıcılar WhatsApp’a giriş yapabilmişlerdi.

instagramdown

Tüm Dünyadaki Instagram Kullanıcıları Etkilendi

Instagram kullanıcıları bugün öğleden sonra hesaplarına erişim sorunu yaşadı. Tüm dünyadaki Instagram kullanıcılarının etkilendiği erişim sorunu İngiltere’de saat 13:08’de başladı. Birçok kullanıcının hesabının askıya alındığı Instagram’da şu ana kadar 4 binden fazla sorun bildirimi yapılırken, bunların çoğunluğunun İngiltere’den yapılması dikkat çekti. Hesapları askıya alınan Instagram kullanıcılarına itiraz etme hakkı veriliyor ve bu yapıldığında siyah ekran ile karşılaşılıyor. Çok sayıda kullanıcı Instagram hesaplarının askıya alınmasının ardından konuyu Twitter üzerinden paylaştı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!