Instagram Mavi Tik Nasıl Alınır? Fenomen Olmak İçin Dikkat!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagram uygulaması içerisinde belirli kriterleri sağlayan kişiler Instagram mavi tik nasıl alınır konusunu araştırmaktadır. Eskiden çok az kişiye verilen mavi tik son zamanlarda belirli kriterler ile başvuru yaptıkları takdirde mavi tik sahibi olabilmektedirler.

Başlıklar

Instagram Mavi Tik Almak İçin Neler Yapılır?

Dünyanın her alanında kullanılan sosyal medya platformları arasında bulunan Instagram üzerinde çoğu kullanıcı mavi tik sahibidir. Özellikle güvenli ve saygın görünmek adına tercih edilir. Ayrıca mavi tik ile yapılan paylaşımlar telif altına alınır ve kişisel hakların korunması sağlanır. Mavi tik almak için ayarlar kısmından doğrulama iste bölümüne giriş yapılması gereklidir. Daha sonra isim, soy isim ve kimlik bilgileri istenmektedir. Bilgilerin doğru girilmesi ile mavi tik formunda bulunan diğer bilgilerin eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulması gereklidir. Yapılan işlemler sonucunda Instagram tarafından hesap incelenmeye alınır.

Mavi Tik Almak İçin Önerilen En Basit Yöntem

Öncelikle mavi tik alınacak hesabın açık olması gerektiği unutulmamalıdır. Ayrıca inceleme sırasında dikkat edilen bir diğer kriter ise hesabın takipçi sayısının en az 10.000 kişi olması gerekliliğidir. Takipçi sayısı ve hesabın açık olması ile işlemler tamamlandığında mavi tik alınması oldukça basittir.

Instagram mavi tik saygınlık ve daha çok kişiye ulaşılması adına önemlidir. Ayrıca günümüzde oldukça popüler olan hikâye kısmında link paylaşımları için de hesabın mavi tikli ve güvenilir olması gereklidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!