Instagram’da Silinen Mesajları Geri Getirme Nasıl Yapılır?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelişen teknoloji ile kullanıcılar zamanının çoğunu sosyal medya platformlarında geçirmeye başladı. Son yıllarda sosyal medya platformları hiç olmadığı kadar işlevsel özellikler sunmaya başladı. Örneğin Instagram platformu sadece Instagram’daki diğer gönderileri paylaşmak ve görüntülemekle ilgili değildir. Bu platform üzerinden aynı zamanda diğer kullanıcılara mesaj gönderebilir, görüntülü ve sesli arama yapabilirsiniz. Bu sohbetleri sildiyseniz ve geri istiyorsanız işiniz biraz daha zor ama yine de Instagram’da silinen mesajları kurtarmak için uygulayabileceğiniz yöntemler var. 

Diğer sosyal medya ağları ve web sitelerinde olduğu gibi Instagram sosyal medya ağında da kullanıcılardan belirli ölçüde veriler toplanıyor ve bu veriler ilgili sunucularda saklanıyor. İşin iyi yanı, kaydedilen verileri istediğiniz zaman alabilmenizdir. Aldığınız bu verilerden bazıları, sildiğiniz mesajlar olabilir, ancak bu garanti edilmez.

Instagram’da Silinen Mesajları Geri Getirme Adımları

Instagram’da silinen mesajları geri getirme işlemi için yapmanız gereken ilk şey bir masaüstü tarayıcısından kullanıcı adınız ve şifreniz ile uygulamaya giriş yapmak olacaktır. Daha sonrasında ekranın sağ üst kısmında bulunan profil resminize tıklayın. Karşınıza çıkan ayarlar seçeneğinden profil seçeneğini tıklayın. Gizlilik ve güvenlik seçeneği üzerinden ver, indirme başlığını bulmaya çalışın. Bu başlık ile birlikte ise indirme talep et kısmına tıklamanız gerekiyor. Bu sayede veriler bilgisayarınıza dosya şeklinde yüklenecektir. Dilerseniz bu verilerin bir kopyasını da edinebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!