iOS 16 Yayınlandı, Özellikleri Neler?

automatic security updates ios 16
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknoloji devi Apple, teknoloji tutkunlarının merakla beklediği İOS 16 güncellemesinin sunulduğunu duyurdu. Bu duyurunun ardından ise pek çok iPhone kullanıcısı İOS 16 özellikleri nelerdir sorusu hakkında araştırmalara başladı.

iPhone akıllı telefon modelleri için aylardır test edilmekte olan iOS 16 güncellemesi, kullanıcılara pek çok farklı özellik ve iyileştirme sunuyor. Apple, iOS 16 güncellemesi ile kilit ekranı yenilendi. Sistem içi pek çok geliştirme ve iyileştirmeye ek olarak mevcut uygulamalar da yeni işletim sistemi sayesinde yenilendi.

İOS 16 Özellikleri

iOS 16, kilit ekranınızı daha kişisel, dikkat çekici ve kullanışlı hale getirir. Kısacası çok katmanlı efekt sayesinde fotoğrafın konusu kilit ekranında etkileyici bir şekilde saatin önüne yerleşerek derinlik efekti veriyor. Kullanıcılar, çarpıcı yazı tipi ve renk seçenekleriyle tarih ve saat görünümünü değiştirebilme imkânına sahip olacak.

iOS 16; Fotoğraf koleksiyonlarının aile ile sorunsuz bir şekilde paylaşılmasına yardımcı olan iCloud Paylaşılan Fotoğraf Kitaplığı, Mesajlar ve E-posta uygulamaları üzerinde de pek çok güncelleme gerçekleştirdi. Bu güncellemeler Canlı Metin ve Görsel Arama’da güçlü iyileştirmeler içererek kullanıcıların iletişim kurmasını kolaylaştırır.

iCloud Paylaşılan Fotoğraf Kitaplığı, ailelere fotoğrafları ayrı iCloud kitaplıklarında sorunsuz ve güvenli bir şekilde paylaşma imkânı tanır, böylece 6 kişiye kadar birlikte çalışabilir, yayınlayabilir ve keyfini çıkarabilir.

Paylaşılan Sekme Grupları sayesinde web siteleri aile ve arkadaşlarla paylaşılabilecek. Bu güncelleme ayrıca sekme eklemeyi ve diğerlerinin ne izlediğini görmeyi çok kolaylaştırır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!