IOS 16 Yayınlanıyor, Özellikleri Neler?

iOS 16 supported devices list 03
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple, yeni donanım ürünlerini tanıttıktan sonra iOS 16 güncellemesinin tarihini duyurdu. Türkiye’de ürünlerini piyasaya süren Apple, iOS 16 güncelleme tarihini açıkladı. iPhone için yeni bir iOS sürümü kullanıma sunuldu. Yeni güncellemeler daha fazla özellik sunacak.

Başlıklar

IOS 16 Ne Zaman Sunulacak?

iPhone 14 serisinin geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülmesinin hemen ardından ise IOS 16 güncellemesi tarihi geldi. Apple’ın birkaç ay önce duyurmuş olduğu iOS 16 güncellemesi, önümüzdeki günlerde kullanıcılara sunulacak. ABD’li şirkete göre IOS 16, 12 Eylül’den itibaren iPhone kullanıcıları için indirilebilecek.

WWDC’deki bir diğer büyük işletim sistemi olan iPadOS 16, şimdilik herhangi bir tarih verilmeden ertelendi. Bunu kaçıranlar için, işletim sisteminin bu gecikmenin arkasındaki ana yeniliğin Stage Manager’ı geliştirmek olduğu söyleniyor.

IOS 16 Yenilikleri Neler?

IOS 16 güncellemesi telefonunuza ve cihazlarınıza birçok yenilik getiriyor. Uzun süredir beta sürümünde olan IOS 16, 12 Eylül’de uyumlu cihazlardan indirilebilir olacak.

  • IOS 16, kilit ekranını daha da kullanışlı hale getiriyor.
  • IOS 16 güncellemesi, ekranı açmaya gerek duymadan birden fazla işlem yapmanızı sağlar. Gönderilen bilgiler ayrıca kilit ekranınızı tamamen özelleştirme özelliğini de içerir.
  • Emojiler ve iMessage’da kullanılan öğeler gibi GIF uygulamaları dışında ek sosyal ağ özellikleri de bu güncelleme ile kullanıcılara sunulacak.
  • iMessage seçeneği için ise gönderilen mesajları düzenleme ve silebilme özellikleri de IOS 16’ya geliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!