iPhone 14 Ne Zaman Çıkacak, Tanıtımı Ne Zaman?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En bilinen teknoloji markası Apple, iPhone 14 cihaz modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bunun üzerine pek çok kişi iPhone 14 ne zaman çıkacak sorusunu araştırıyor. Teknoloji meraklıları iPhone 14’ün çıkış tarihini, özelliklerini ve fiyatını araştırırken Apple konuyla ilgili bir açıklama yayınladı. Teknoloji devi Apple, iPhone 14 serisi için resmi lansman tarihini açıkladı.

Başlıklar

iPhone 14 Tanıtım Tarihi

Teknoloji devi Apple,  7 Eylül 2022 Çarşamba günü tarihinde iPhone 14 serisini piyasaya sürecek. Türkiye saati ile 20:00’de başlayacak etkinlikte iPhone 14 Pro ve Pro Max akıllı telefonlar sergilenecek. Bu tanıtımda tüm değişken özellikler, iyileştirmeler ve tasarıma değinilecek.

iPhone 14 Özellikleri

iPhone 14 özellikleri ve iyileştirmelere bakıldığında aslında Apple, iPhone 15’in ön kamerasının üreticisini değiştirmeyi planlıyordu. Ancak şirket bu adımı bir adım öteye taşıdı ve yeni bir iPhone 14 üreticisiyle anlaşmaya vardı. Apple, Çinli sağlayıcısından Güney Koreli LG Innotek lehine ayrıldı. Bu nedenle iPhone şirketinin üretim maliyetlerinde de bir artış durumu meydana geldi. Çünkü LG ön kamera bloğu diğer Çinli firmalara oranla çok daha yüksek. LG tarafından üretilen ön kamera seti iPhone 14’ün selfie kamerasını da detaylandırıyor. Yapılan analizlere göre ön kamera hem form hem de performans olarak gelişecek. Ön kamera, F/1.9 diyafram açıklığına sahip 6 parçadan oluşmakta olan bir lens kullanacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!