iPhone 14 Ön Satışı Başlıyor, iPhone 14 Özellikleri Neler?

iPhone 14 Pro mini New notch 1240x720 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknoloji tutkunları, özellikle de teknoloji devi olan Apple markasının yeni çıkaracağı iPhone 14 modeli özellikleri ve ön satış tarihini merak ediyor. Bu doğrultuda da internet üzerinde sık sık iPhone 14 ön satışı ne zaman gibi sorular aratılıyor.

Bugün (7 Eylül 2022) tanıtımı gerçekleştirilecek olan iPhone 14 ailesi, “Far Out” isimli bir etkinlikte tanıtılacak. Etkinlikte iPhone 14 ailesine ek olarak yeni Apple Watch ürünleri ve ayrıca AirPods Pro ürünleri de tanıtılacak. iPhone 14 ön satış işlemlerinin ise etkinlikten kısa bir süre sonra başlaması bekleniyor. Pek çok kişinin heyecanla beklediği ön satış tarihleri belirlendikten sonra direkt açıklanacaktır.

iPhone 14 Özellikleri Nelerdir?

Kısa bir süre önce Intel’e ait modem birimini satın almış olan teknoloji devi Apple, iPhone 14 modellerinde özgün üretim 5G modemler tercih edebilir. Gelen bilgilere göre iPhone 14 ailesinin Pro ve aynı zamanda Pro Max modellerinde RAM 8 GB olacak.

iPhone 14 özellikleri arasında iyileştirilmiş kamera özellikleri de bulunuyor. Yeni bir şirketle anlaşmış olan Apple, ön kamera üretimini değiştirecek.

Analistlerden gelen iddialara göre iPhone 14 ailesi modellerinde yalnızca e-Sım seçeneği bulunacak. Bu sayede de gezginler ve ticari kullanımlar daha pratik bir hale gelecek. Gelen bir diğer bilgiye göre standart iPhone 14 serilerinde 120Hz’lik ekran sistemleri mevcut olmayacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!