iPhone 14 Pro Serisi İçin Hızlı Şarj ve Kamera Detayları Açıklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple tarafından gerçekleştirilen Far Out’ta İPhone 14 serisi olmak üzere yeni cihazların tanıtımı gerçekleştirildi. İPhone 14 serisi için şu ana kadar birçok farklı bilgi sızdırılmıştır. Ancak Far Out sonucunda İPhone 14 Pro serisi için hızlı şarj desteği getirileceği ifade ediliyor. Ayrıca iPhone 14 Pro serisi hızlı şarj desteği 30W hızlı şarj olarak destekleneceği ifade ediliyor.

Başlıklar

iPhone 14 Pro Serisi İçin Hızlı Şarj Özelliği

Apple tarafından tasarlanan telefonlarda ilk hızlı şarj özelliği iPhone 8 ile kullanıcılara sunulmuştu. İPhone 8 hızlı şarj desteği 18W kapasite olarak sunulmuştu. iPhone 12 ve iPhone 13 ailesi ise kullanıcılara 20W hızlı şarj desteği ile sunulmuştur. Yapılan son iddialara göre iPhone 14 serisinde ise şarj desteğinin geliştirilmeye karar verildiği söyleniyor.

Twitter üzerinden paylaşılan bilgiler sonucunda hızlı şarj desteği ekleneceği dile getirildi. Ancak hızlı şarj desteği olması kısa sürede şarj imkânı sunsa da bataryanın fazla ısınması ve daha az verimli olma ihtimali bulunduruyor.

iPhone 14 Pro Kamera Detayları

iPhone 14 serisinde önceki tasarımlara göre farklı bir kamera tasarımı bulunuyor. Çentik tasarımı yerine U şeklinde bir tasarım kullanılıyor. İPhone 14 Pro kamera açısından önemli yenilikler sunuluyor. Kamera özellikleri olarak 48MP ile eşdeğer bir kamera olması bekleniyor. Ancak bu kamera artık standart olarak kabul edilmekte. Bu nedenle yeni bir gelişmenin açıklanıp açıklanmayacağı merak konusudur.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!