İsmail Küçükkaya Halk TV’de! İsmail Küçükkaya Kimdir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halk TV CEO’su Cafer Mahiroğlu, İsmail Küçükkaya’nın Halk TV ailesine dâhil olduğunu açıkladı. İsmail küçükkaya artık Halk TV ekranlarında Cuma günleri 1 saatlik bir tartışma programını sunup yönetecek.

Cafer Mahiroğlu bu kararın ardından ayrıca Twitter platformu üzerinden de bir açıklama yayımladı:  “Bu yola çıkarken Türkiye’nin vicdanı olmaya, adaletten ve demokrasiden taviz vermemeye söz verdim. Bu tavrı paylaşan arkadaşlarımızla bugünlere geldik. Ailemize hoş geldin…”

Bu gelişmenin ardından ise; İsmail Küçükkaya kimdir, aslen nerelidir gibi pek çok soru da izleyiciler tarafından merak edildi.

İsmail Küçükkaya Halk TV canlı yayın ekranına bağlanarak duygularını paylaştı: “ Son derece mutlu ve heyecanlıyım. Bir yanım üzgün. 10 yıl boyunca çalıştığım kanaldan ayrıldım. Türkiye’de bağımsız bir biçimde haber ve gazetecilik yapmaya çalışan çok az sayıda kanal var. Halk TV bunlardan biridir. Eski kanalım da onlardan biri. Ancak Halk TV benim er daim izlemekte olduğum bir kanal. Halk TV’de çok sevdiğim, çok başarılı bulduğum gazeteci arkadaşlarım da var. Örneğin ana haberde geçmişte her daim rekabet ettiğim İrfan Değirmenci var. Benim sabah haberlerine gelmemde bu rekabetin büyük bir etkisi var.”

İsmail Küçükkaya Kimdir?

İsmail Küçükkaya kimdir noktasına gelince; İsmail Küçükkaya, 1972 yılında Kütahya’nın Simav ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimi Kütahya’da geçirmiş; üniversiteyi ise Gazi Üniversitesi Gazetecilik Fakültesi’nde tamamlamıştır. İsmail Küçükkaya gazeteciliğe 1991 yılında Hürriyet gazetesinde muhabir olarak başlamıştır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!