İstanbul’da Metrobüs Kazası! Kaç Kişi Yaralandı?

230070
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’dan acı bir kaza haberi geldi. 9 Eylül 2022 tarihi saat 18:40 sularında İstanbul Avcılar’da 2 metrobüsün birbirine girdiği öğrenildi. Sosyal medya platformlarında hızla yayılan ve pek çok görüntüsü paylaşılan kazanın ardından ise en çok kaç kişi yaralandı, kaza neden oldu gibi sorular merak edildi.

Acı metrobüs kazası , Avcılar Şükrübey metrobüs durağı yakınında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Şükrübey metrobüs durağı yakınında 2 metrobüs kafa kafaya geldi. Kazanın ardından ise tüm yaralılar acil ekiplerin yardımı ile ilk müdahalelerini gördü, ardından hastaneye sevk edildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, metrobüs kazasıyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Koca şunları söyledi: Hastanemize sevk edilen yaralıların tedavileri devam ediyor. Kazada yaralananlara ve İstanbullulara yürekten şifalar diliyorum” dedi.

 Bakan Koca’nın açıklamalarının ardından  İETT‘den de bilgi geldi. İETT’den yapılan açıklamada, “Avcılar’da meydana gelen kazada ne yazık ki 85 kişi yaralandı. Yolcuların tedavileri halen sürüyor. Şu anda hiçbir yolcunun hayati tehlikesi  bulunmuyor” denildi.

Ancak edinilmiş olan son bilgilere göre ise yaralı sayısının 85 kişiden 99 kişiye çıktığı öğrenildi.

Savcılık Soruşturma Başlattı

İstanbul Avcılar metrobüs kazası için savcılık derhal harekete geçti. Nedeni bilinmeyen bu kazanın adli soruşturması savcılık tarafından başlatıldı. Kazanın ardından ise tüm metrobüs seferleri durduruldu. Yolcular, metrobüs yolundan yürümek zorunda kaldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!