JPmorgan’dan Kripto Para Yatırımcılarına Uyarı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

JPMorgan’ın elinizdekileri hemen satın çağrısı geldi. Fed Başkanı Jerome Powell’ın bu sert açıklamalarının ardından kripto para piyasası konusuna ilişkin oldukça önemli ve kritik kararlar yayınlandı.

P Morgan baş stratejisti David Kelly, yatırımcıların bitcoin’den uzak durmalarını ve sahip oldukları her şeyi satmalarını önerdi.  Powell’ın Cuma günkü Jackson Hole isimli toplantıda yaptığı açıklama piyasaları etkiledi. Başkan Powell’ın yüksek enflasyonu dizginlemek için faiz oranlarını yükseltmek için net bir planı var. Bu güvercin Fed duruşunun ortasında, JP Morgan en son piyasa tahminini yayınladı. JPMorgan’ın baş stratejisti David Kelly; “Kısa vadeyi artık önemsemeyin ve önemli değerlemelere odağınızı vermeye çalışın” dedi.

Başlıklar

Bıtcoin’den Uzaklaşın

David Kelly, kullanıcıların şimdilik büyük sermaye gerektirmekte olan teknoloji stoklarından uzaklaşması gerektiğini belirtti. Yatırımcıların bitcoinden uzak durmaları ve varlıklarını satmaları gerektiğini de söyledi. Pek çok stratejist ise kripto para piyasasında daha fazla dalgalanma durumlarının meydana geleceğini, yükselişlerin önümüzdeki dönemde de tam hızla devam edeceğini belirtti.

Risk Alanlarını Daraltın, Mümkünse Uzaklaşın

Yatırımcıların yapmış oldukları değerlendirmelere göre borsa ile etkileşim içerisinde olanların daha fazla odaklı bir durumda olmaları gerekiyor. Buna ek olarak özellikle de bu dönemde yüksek risk barındırmakta olan kripto gibi alanlardan uzaklaşmak gerekiyor. Kelly açıklamalarında ekonominin kötü olduğunu ve buna göre de konumlamanın en ideal yolunun değerleri göz önünde bulundurmak olduğunu belirtti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!