Kâğıtta Levrek Diyet Balık Yemeği Tarifi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kâğıtta levrek diyet balık yemeği düşük kalorili bir yemek hazırlanması mümkündür. Kalorisi düşük olması dolayısıyla balık çeşitleri asarından levrek seçilmesi uygundur. Sağlıklı beslenme adına uygun olan balıklardan bir tanesi olacaktır. Diyet menülerinin vazgeçilmeyen ve lezzetli tariflerinden bir tanesidir.

Başlıklar

Kâğıtta Levrek Diyet Balık Tarifi

Kâğıtta levrek diyet tarifi ile diyet yapan kişilere öğlen ya da akşam yemeklerinde lezzetli yemeklerin hazırlanması mümkündür. Kalorisinin düşüklüğüyle dikkat çeken levrek yemeği için bir adet levreğe ihtiyaç vardır. Baharat olarak tuz ev karabibere ihtiyaç duyulmaktadır. Bunların dışında bir adet kuru soğan, bir ila iki çay kaşığı kadar zeytinyağı, 1 defne yaprağı, 1 limon ve 1 domatese ihtiyaç duyulur. Malzemelerin azlığı ile hem bütçe dostu hem de sağlıklı bir yemek hazırlanması mümkündür.

Kâğıtta Levrek Diyet Balık Tarifi Nasıl Hazırlanır?

Kâğıtta levrek diyet balık tarifi yapılışı çok basit bir şekilde hazırlanabilir. Öncelikle levrekleri güzelce yıkanması gereklidir. Yıkandıktan sonra balık tuzlanmalıdır. Balık hazır hale gelince tepsiye alınıp üzerine fırça yardımı ile zeytinyağı sürülmesi gerekmektedir. Kuru soğan ve domates dilimlerinin balıkların üzerine eklenmesi ile fırına gönderilmeye hazır olacaktır.

Son olarak hem süs hem de tat vermesi için defne yaprağı balığın üzerine eklendiğinde fırına girmeye hazır olur. 180 derecelik fırına koyulan diyet levrek 25 dakika içerisinde hazır olacaktır. Bir porsiyonu neredeyse 146 kaloriye denk gelen levrek ile mükemmel bir öğün hazzı yaşanacaktır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!