Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Londra’da Yeni Video Paylaşımı

Kemal Kilicdaroglu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kemal Kılıçdaroğlu, ziyarette bulunduğu İngiltere’nin başkenti Londra’dan video paylaşımı yaptı ve önemli mesajlar verdi. Ağırlıklı olarak çeteler, kara para ve uyuşturucu mesajları veren CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Bakın ey çeteler, kaçmayı düşündüğünüz sokaktayım” dedi.

Başlıklar

Kemal Kılıçdaroğlu, Chelsea Sokaklarından Seslendi

Kemal Kılıçdaroğlu Londra‘daki ziyaretlerine devam ederken, Chelsea sokaklarında hazırladığı video ile sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Kara paradan gençlerin payına uyuşturucu düştüğünü ifade eden Kılıçdaroğlu, Türkiye’den kara parasını kaçıran bazı sözüm ona ailelerin ama gerçekte çetelerin gayrimenkullerini tek tek bu semtte dizdiğini öne sürdü. Video paylaşımına “Hamburgerimizi yedik, saat 22.00’de görüşmek üzere” notunu ekleyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ey çeteler, kaçmayı düşündüğünüz sokaktayım” şu an ifadesini kullandı.

Bu aralar ortamı bulandırmak için aile ve anayasa konularını gündeme getirenler bulunduğuna işaret eden Kılıçdaroğlu, dünyanın neresine gitse birilerinin ailesi ile karşılaştığını söyledi. Türkiye’den kara parasını kaçıran çetelerin gayrimenkullerini tek tek Chelsea semtine dizdiklerini iddia eden Kılıçdaroğlu, onların ne yaptıklarını ve ne yapacaklarını gayet iyi bildiğini vurguladı. “Hazinenin 1 kuruşunu dahi yanınıza bırakırsam namerdim” ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu, kara paranın önce Türkiye’ye girdiğini ve günlerce aklandıktan sonra dışarı transfer edilip çetelerin aileleri için yatırıma çevrildiğini söyledi.

CHP

“Halkın önünde iki Türkiye var”

Bu seçimde halkın önünde iki Türkiye bulunduğuna işaret eden Kılıçdaroğlu, bunlardan birisinin seçileceğini söyledi. Bu Türkiye’den birinin kara para ile 5’li çetelerin daha zengin edildiği, gençlere ise uyuşturucunun kaldığı bir Türkiye olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, diğer Türkiye’nin ise temiz, iklim dostu yatırımları olan, teknolojik, gençleri sokaklardan kurtaran ve girişimci evrenine yerleştiren yepyeni çok güzel bir Türkiye olduğunu ifade etti. Pırıl pırıl Türkiye seçeneğinde baronlara ve mafyaya yer olmadığına dikkat çeken Kılıçdaroğlu, fotoromanlara da yer olmayacağını söyledi.

Londra

Londra’daki Görüşmeler Hakkında Bilgiler Verdi

Londra’daki temaslarında dört gündür Türkiye için yatırımcılarla konuştuğunu dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak dünyada toplam 5 trilyon dolarlık fon yöneten yatırım bankaları ile görüştüklerini aktardı. Ardından toplamda 100 milyar sterlin yatırım yapmış 14 büyük fon ile görüştüklerini belirten Kılıçdaroğlu, daha sonra 342 milyar dolarlık büyüklüğüyle dünyanın en büyük teknolojik yatırımları yapan bir yatırım grubu ile görüşeceğini belirtti.

Londra’da yaptığı görüşmelerde muhatap olduklarının tefeci olmadıklarını ve borç için görüşmediğini ifade eden Kılıçdaroğlu, görüşmelerini gerçekleştirdikleri kurumların hepsinin yatırımcı olduğunu söyledi. Türkiye’nin gerçek anlamda ekonomide önünü göremediğini ve bir çıkmaz sokakta olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, Türkiye’yi bu çıkmaz sokaktan çıkarmak gerektiğini vurguladı. Türkiye’nin teknoloji devrimini kaçırdığı takdirde yine katma değeri yüksek ürün üreten ülkelerin pazarı haline dönüşeceğini belirten Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin pazar değil üreten bir güç olmasını istediklerini ifade etti. Gençlerin ihtiyacı olan parayı bulduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, gençlerin tüm dünyaya ilham vereceklerini ve birlikte güzel Türkiye’yi inşa edeceklerini sözlerine ekledi.

Kemal Kilicdaroglu Twitter

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teyakkuz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!